nemala zomrieť, ale však Volturiovci to museli urobiť.. potom by nevyzneli tak prisne, a nemali by taky respekt keby sa zlutovali nad nou.. autorka to tak musela napisat, musela ta Bree zomriet, aj ked je mi to luto, ja som chcela aby žila
tam je rozpísaný príbeh z pohľadu novorodenej upírky , ktorá sa stala súčasťou armády bojujúcej proti Cullenovcom...
keď ju chceli zabiť ona sa vzdala a ušetrili ju..potom však došli volturiovci a zabili ju...
poďla mňa sa ten príbeh dal krásne rozviť a nemusela ju autorka zabiť...to dievča malo nádej...a tak isto aj jedného kamoša s ktorýmmohla ujsť... nespravodlivá smrť si myslím...ale podľa mňa bola dosť dôležitá...
bola úplna blbosť, že ju dali zabiť. Veď ona predsa nemohla zato a sa chcela dokonca aj zmeniť :/ akurát si chcem prečítať tu knihu Krátky život Bree .....
@emmka98765 však ona aj bola urcena k tomu aby pomahala victorii, a volturiovci jej neverili, ze ona nechcela bojovat s nimi. teda aspon sa tak tvarili ze jej to neveria.. hej ale tiez by sa mi pacilo keby žila.. to by bolo super
Volturiovci ju nemuseli zabiť a mohla ostať s Cullenovcami,ved nespravila nič zlé,iba nevedela,že sa da ziť aj inak a wed zabijala nenapadne nedolezitych ludi cize Volturiovci nemali dovod,kedze aj oni chceli aby pozabijali bellu a cullenovcov....bolo mi jej luto ,taktiez Diega...škoda...ale nemozem povedat ,ze nesuhlasím s autorkou.... iba Bree nemala umrieť ale tak bolo by to zvlástne ze by zila s Cullenovcami no nie?...a predsa Diego bol už mrtvy...
blbí Volturiovci :p podľa mňa ju zabili kvôli tomu, že sa báli aby sa Cullenovský klan nezväčšoval. keby rátame aj s Bellou a Bree, bolo by ich deväť plus vlkolaci.... mali by šancu poraziť Volturiovcov, keby chcú.. teda s Belliným talentom by sa im to mohlo podariť .... no, môj názor
.. aj Stephanie sa raz vyjadrila, že trochu ľutuje, že Bree nenechala žiť....
vôbec s tym nesuhlasim...mala isť za Fredom so vancouvru a žiť svoj nekonečný život...ale Diego mal tiež žiť...tomu všetkému sa hovorí jedine nešťastný koniec...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
tam je rozpísaný príbeh z pohľadu novorodenej upírky , ktorá sa stala súčasťou armády bojujúcej proti Cullenovcom...
keď ju chceli zabiť ona sa vzdala a ušetrili ju..potom však došli volturiovci a zabili ju...
poďla mňa sa ten príbeh dal krásne rozviť a nemusela ju autorka zabiť...to dievča malo nádej...a tak isto aj jedného kamoša s ktorýmmohla ujsť... nespravodlivá smrť si myslím...ale podľa mňa bola dosť dôležitá...
@petika Krátky druhý život bree tannerovej
blbí Volturiovci :p podľa mňa ju zabili kvôli tomu, že sa báli aby sa Cullenovský klan nezväčšoval. keby rátame aj s Bellou a Bree, bolo by ich deväť plus vlkolaci.... mali by šancu poraziť Volturiovcov, keby chcú.. teda s Belliným talentom by sa im to mohlo podariť .... no, môj názor
.. aj Stephanie sa raz vyjadrila, že trochu ľutuje, že Bree nenechala žiť....
vo filme som si ju všimla, také milé dievča..... ale tak no... keď to tak chcela autorka, určite to má nejakú logiku.
vlastne mi je to jedno.
A mohla by napísať knihu aj o Fredovi