napr. u nas doma alkohol nebol nikdy tabu a nikdy som nemala potrebu chodit von a ozierat sa. nikdy som nedostala nieco ako "zaracha" a nikdy som nemala potrebu chodit von s ludmi.
naopak, o co viac na mna kricali za blbosti, o to viac som im robila naprieky
Ja som bola najväčší satan ... Fakt som robila problémy... išla som z problému do problému,šikanovala som všetko a všetkých,bola som najhoršia na svete...
A prečo? pretože moji rodičia nevedeli čo so mnou ... Nedokázali ma zastaviť... Nedokázali mi povedať ,,nejdeš " teda,povedali mi to i tak ma do hodiny nebolo ...
Príliš prísna výchova, alebo aj konzervatívna to môže spôsobiť, ale aj príliš liberálna to môže spôsobiť, treba sa riadiť takými prirodzenými zásadami...
Keby len áno/nie... (mimochodom striktne od prípadu k prípadu - existujú všetky možné kombinácie vplyvu prísnosti alebo liberálnosti na to, čo vznikne z detí), ale ešte aj otázka "akým spôsobom a v akej miere sa tá rebélia môže prejavovať" k tomu patrí.
istým spôsobom súhlasím, ale nemusí to tak vždy byť. záleží na viacerých faktoroch, ale čo si myslím určite, že príliš konzervatívna výchova nie je pre to dieťa najlepšie a videla som to napríklad na svojej kamarátke, ktorá mala kvôli tomu neuveriteľné stresy. zase príliš liberálna výchova môže u dieťaťa spôsobovať pocit, že sa vlastne o neho nikto nezaujíma a rodičom je jedno čo s ním je a kde je. každopádne je to individuálne.
Takže vždy to závisí od povahy človeka a partie v ktorej sa nachádza ,ale je to dosť časté keď sa dieťa dostane do puberty a nevie čo zo sebou,cíti sa nerovnocenné s ostatnými, nemá také privilégia ....a to je jasné že sa mu to potom nepáči,... a snaží sa robiť veci ako ostatný...a zistí že možno tá cena za to čo robí nie je až tak vysoká akosi myslel a začína skúšať nervy rodičov dokedy to môže ťahať .... ináč mi to hneď pripomenulo dve dievčatá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
napr. u nas doma alkohol nebol nikdy tabu a nikdy som nemala potrebu chodit von a ozierat sa. nikdy som nedostala nieco ako "zaracha" a nikdy som nemala potrebu chodit von s ludmi.
naopak, o co viac na mna kricali za blbosti, o to viac som im robila naprieky
A prečo? pretože moji rodičia nevedeli čo so mnou ... Nedokázali ma zastaviť... Nedokázali mi povedať ,,nejdeš " teda,povedali mi to i tak ma do hodiny nebolo ...
Čiže,nesúhlasím.
ja rada rebelujem a konzervativnych rodicov teda nemam