ja mám súdnosť a sebareflexiu a nenosím ani jedno ani druhé keď má baba pekne tvarované rovné nohy, tak proti tomu nič nemám... ale také tie obyčajné čierne legíny z tenkej polopriesvitnej látky, ktoré keď sa na stehnách a zadku natiahnu, tak vyzerajú ako vypĺznuté a všetko cez ne presvitá jednoducho nemôžu vyzerať dobre ani na tej najkrajšej postave :/
legíny su strašne pohodlné samozrejme myslím nie tie hyperelastické ale také také... také príjemné ako mám ja a neviem sukňus i dívam iba v lete ked je strašné horko lebo ja neviem....sa v tom cítim holá
dobrý strih sukne vie urobiť peknú postavu aj tam, kde až tak nie je. legíny urobia z priemernej zlú (teda také klasické za pár euro).
legíny sú fajn na zimu ale keď už sa dajú nosiť holé nohy, tak to je najkrajšie, najradšej v kraťasoch lebo aj v krátkych sa cítim lepšie ako keby som mala na sebe mať nejakú sukňu dĺžky opasku.
sukna... legíny blééééé tolen kurvy nosia aj ked niesu ale pre mna vsetky co to nosia su kurvy vyzeraju otrasne v tom bleeeee ..najradsej by som ich zmlatila ked ich vidim blééééééééé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
else horrible sight.
legíny sú fajn na zimu ale keď už sa dajú nosiť holé nohy, tak to je najkrajšie, najradšej v kraťasoch lebo aj v krátkych sa cítim lepšie ako keby som mala na sebe mať nejakú sukňu dĺžky opasku.
inak
...Sukňa radšej,samozrejme!
...legíny sa mi nepáčia..sukňu radšej