Čaute potrebujem radu .. Uh ehm ....Mám si holiť hruď ? Mam uz zachvilu 14 no a necítim sa ešte na to byť zarastený "Jak starý chlap" Potrebujem IBA NÁZORY
myslím, že s tým holením by si mal ešte pár rokov počkať, kým si budeš mať skutočne aj čo holiť niektorí sa majú problém starať o svoje zarastené strnisko na brade a nie ešte aby riešili nejaké iné partie...ale inak...ani taký chlap so zarastenou hruďou nie je na zahodenie....možno to v dnešnej bezchlpatej dobe nevyzerá dvakrát vábne, ale...no nič, na to si ešte moc mladý neskôr možno pochopíš
ak si oholíš to neznamená, že ked narastú zas budeš ešte viac chlpatý alebo že ti ich narastie viac.. tomuto never, nech to povie hocikto
a k názoruu..máš 14, podľa mňa je to na to skoro, ked tak tak počkaj do neskoršieho veku..
mne sa perzské koberce nepáčia..ak sa hanbíš ísť na kupko alebo k vode lebo tam máš prales a hustý prales..tak to daj dole, je to tvoja vec..ale odporúčam vosk..teda myslím, že to kozmetičky zvyknú robiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A mne sa páči " bezchlapatá " hruď, resp celkovo tieto pralesy nikde neuznávam
ked tak urcite nehol ale trhaj voskom, ak budes holit, narastie toho viac
ale vážne, čo si bjeber (a jemu podobní) ??
neviem... chlap má byť proste chlap aj keď má 14
ale zas sto ľudí, sto chutí..
Inak, môj brat sa to pýtal ocka (teda konkrétne na podpazušie, že či si ho nechce oholiť), a on: "A čo som pupuš?" Tak asi taký mám názor na to...
ale neskor si ju urcite hol pravidelne, chlapata je proste out, ako keby chlapi zili v praveku
a k názoruu..máš 14, podľa mňa je to na to skoro, ked tak tak počkaj do neskoršieho veku..
mne sa perzské koberce nepáčia..ak sa hanbíš ísť na kupko alebo k vode lebo tam máš prales a hustý prales..tak to daj dole, je to tvoja vec..ale odporúčam vosk..teda myslím, že to kozmetičky zvyknú robiť