@highvoltage pijes, aj teraz si pil, vtedy byvas agresivny. Miro ja ta poznam.... aspon mi neklam do oci.... spravny chlap si vie priznat- ano, som alkoholik ale bojujem s tym. nechcem taky zivot, pojdem na liecnie! to by si mal urobit! a nie tu stale vypisovat tie nezmysly pod vplyvom alkoholu :ehm:
@highvoltage ja uz nie aj ked s takym alkoholikom ako si ty to mam v zivote tazke... ale clovek si zvykne na vselico a treba sa naucit odpustat, bez toho to nejde
@highvoltage nie, ja smmo nepila ale pozaam to ked nieto pije taze tak
lenňbo z jednym takym alkoholikom ň zo Sobraniec zijem a to si ti
najprv sa priznaj ty verjne tu, ze si Mirko a tak poviem ja
@highvoltage vidis uz ani nevies kde bivame taky si natrundzeny.... Mirko prestn ds tym alkoholop, vsetko sa da so poiradku uvidis
nei nebi ma prosim, uvidis co som ti uavrila
@highvoltage toto mam ako citat? pribeh o tom ako si v piatom rocniku sikanoval druhakova.... :ble: no nehneaj sa Miro ja ti tiez nieco nieco poslem » www.olup-prednahora.sk/...
@highvoltage co uz ich nemas rad? dobre, podme sa bavit normalne, lebo sme to tu tej dievcinke, co sa chcela bavit o strednej skole sbs- karskej cele zaspamovali s chujovinami.
co si das na veceru?
Nejdem tam. Ale poznám dosť ľudí, čo hej, hlavne chalanov. V poslednej dobe tá škola naberá na popularite.
A inak, na tú školu by som sa išla pozrieť, dosť musíš mať odvahu, keď tam ideš a ešte si baba...My sme so spolužiačkou chceli ísť robiť talentovky kedysi, ale nakoniec sme si to rozmysleli, škoda no. Avšak tie kurzy zimných/letných prežití, či nácviky prepadových akcii, hodiny bojových umení atď...v dobrom závidím.. Len škoda, že ste jediná škola svojho druhu na našom území a budete sa musieť chodiť často prezentovať kade-tade po Slovensku.
@mickeymouse010 odvahu? No ani sa necudujem ked tam idu 15-16r. estrogenovi chlapci dnesnej doby..ze teda maju na nieco odvahu...hlavne hahacrew, zakryjem si na fotke tvar rukou, tvarim sa faded a mimochom s oblecenim mam 45kg
@pisik Vsak si zisti ako u nich vyzeraju hodiny, ako sa k nim spravaju ucitelia pocas vycvikov. Studium tej skoly nie je ani tak fyzicky ako psychicky narocne. A nie kazdy na to ma, plus este ked je baba a tie su brane ako nieco menej v tomto, tak ano, treba mat odvahu a vytrvalost, aby sa tam hned nezosypala. Ale ja sa nehadam, je to tvoj nazor, ktory ma nieco do seba a nemam nic proti, samozrejme, ako v @31 na niektore veci treba mat vacsie odhodlanie a s tymto sa ani nedaju porovnat.
Tak ja sa nestaram a ani nemam komplexy z toho, kto tam chodi a aki su dnes chalani, radsej neriesim. To, ze su klony, jeden sa odfoti ako opica, dalsich desat urobi to iste, tak co ti napisem k tomu Infantilne to je. Bud si zrus socialne siete, ked ti to prekaza, alebo sa s tym nauc zit, lepsie uz nebude, uz len horsie (vseob.poz.). Cakam, kedy sa budu fotit s pouzitymi detskymi plienkami..^^
@mickeymouse010 neviem aké to tam je, narážal som an dnešných chalanov a prišlo mi vhodné k tvojmu komentáru len tak a bohužiaľ FB si zrušiť fakt nemôžem, rád by som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Co sa smejes,chces facku?
Ake? Ja inak nepijem!
Takze ty tak?
Hnevam sa!
Priznaj sa ze ty si pila?
A ako sa volas? Kristina?
lenňbo z jednym takym alkoholikom ň zo Sobraniec zijem a to si ti
najprv sa priznaj ty verjne tu, ze si Mirko a tak poviem ja
Sekla si sa! Kosice zlata moja!
Inak ty sa tes ked prides domov,taku ti dam po hlave!
nei nebi ma prosim, uvidis co som ti uavrila
Ty si sialena!
Nieco ti poslem a ty mi napises co si o tom myslis!
Od dnesneho dna uz s tebou nekomunikujum!!!!
Hnevam sa!
:ble:
co si das na veceru?
Podla toho co je v chladnicke,alebo nieco navarim!
Ano viem varit.
Ja mam 1 mamu zajačicu a 8 maličkých zajačikov! Nemusím ich loviť,čo sa tika psa tak ten je vegetarián, takže nič moc!
A inak, na tú školu by som sa išla pozrieť, dosť musíš mať odvahu, keď tam ideš a ešte si baba...My sme so spolužiačkou chceli ísť robiť talentovky kedysi, ale nakoniec sme si to rozmysleli, škoda no. Avšak tie kurzy zimných/letných prežití, či nácviky prepadových akcii, hodiny bojových umení atď...v dobrom závidím.. Len škoda, že ste jediná škola svojho druhu na našom území a budete sa musieť chodiť často prezentovať kade-tade po Slovensku.
Tak ja sa nestaram a ani nemam komplexy z toho, kto tam chodi a aki su dnes chalani, radsej neriesim. To, ze su klony, jeden sa odfoti ako opica, dalsich desat urobi to iste, tak co ti napisem k tomu Infantilne to je. Bud si zrus socialne siete, ked ti to prekaza, alebo sa s tym nauc zit, lepsie uz nebude, uz len horsie (vseob.poz.). Cakam, kedy sa budu fotit s pouzitymi detskymi plienkami..^^