Ako sa čo najrýchlejšie zbavím svalovky? Počul som radu, že svaly majú oddychovať v teple .. prípadne može byť masáž, ale počul som aj o tom, že to musím rozcvičiť .. bol by som rád, keby ste svoje tvrdenie zdôvodnili alebo odkázali na nejakú stránku .. Ď
najlepšie sa svalovky vždy zbavuje ešte väčším pohybom než spôsobila práve svalovka...
zdôvodniť ti to neviem nijak inakšie než tým, že ti poviem, že mám prsote také skúsenosti
@1 svalovka je sposobena vyplavovanim kyseliny mliecnej zo svalov... cim skor dostanes kyselinu zo svalov prec, tym skor ta bolest prejde... samozrejme, nenamahaj svaly viac ako by si mal, a ako zvladas, lebo ani to neni moc dobre..
prave naopak najlepšia a najučinejšia je studena voda, prípadne lad, dané miesto podrobiť slabej záťaži - cvičiť ale mierne, dať pauzu, opät cvicit.
ale stretol som sa stym že aj tepla voda pomaha, no osobne sa skor priklanam k studenej.
za svalovicu nemoze kyselina mliečna a jej kryštaliky ale natiahnutie popripade natrhnutie jemnych svalovych vlaken
pozeral som ze ten pohyb tomu nepomoze proste sa treba proste aspon jeden den nenamahat aj ked pri fakt velkej svalovici to nestaci ale tak trochu sa to zlepsi aspon
zlahka precvicit, urcite nie este vacsim treningom ako ju sposobil a ved...aby by si nebol schopny, prirodzene ja si tu svoju teraz napriklad uzivam ]]
@chemon ta studena voda je fajn po cviceni, ked mas prehriate svaly, naopak, teply kupel by som dal takto cez den ked ma tu svalovicu na uvolnenie a svalovica vznika z trhlin ktore si sposobis ked cvicis, samozrejme preto, aby ti svalceky pekne rastli a nechci sa jej zbavit, je to fajn pocit, momentalne si citim ramena az moc
@pisik ja viem aj ja mam rad ten pocit.. ale teraz som mal taku svalovku v oblasti lakťa ( neviem ktorý je to sval) ale proste som nevedel vystrieť ruky som si musel tým pomáhať že som sa niečo chytil a ťahal som alebo kamarat mi ich ťahal.. lebo inak sa vobec nedalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
zdôvodniť ti to neviem nijak inakšie než tým, že ti poviem, že mám prsote také skúsenosti
Sposobuju ju male zapaly a mikrotrhliny.
Najlepsie je to precvicit
ale stretol som sa stym že aj tepla voda pomaha, no osobne sa skor priklanam k studenej.
za svalovicu nemoze kyselina mliečna a jej kryštaliky ale natiahnutie popripade natrhnutie jemnych svalovych vlaken