Ludia, prosim Vas, potrebujem surne referat na tuto temu a na internete nemozem nic najst....prosim Vas ak niekto z vas robil nieco na tuto temu poslite mi to, popripade ak by ste nasli nejaku stranku s touto tematikou napiste mi ju....ide mi o znamku....
@drejka dnes som tam stravila dve hodiny a nic som nenasla....prelistovala som tusim kazdu poondiatu knihu biologie...dokonca som sa hrabala aj v medicine a chirurgii.hladali to tam dokonca aj dvaja knihovnici so mnou a jedine co som nasla bol odborny nazov zrastov prstov
diky moc ludia....no moja anglictina nie je nic moc,ale tak translator to isti...a @drejka temu referatu som si skusala uz dnes na hodine vymenit ale bohuzial...profesorka ma nema rada a ta kniznica ma tiez dost sere
Aby sa o niecom napisalo viac ako prrr , musi tym trpiet minimalne polka populacie.... problemy, ktore ma malo ludi nikto neriesi to je vseobecne znamy fakt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» en.wikipedia.org/wiki/Syndactyly...
NIEČO tam, čuduj sa svete, je.
UTFG?