ono môže fungovať všetko, kde sú vitamíny a je to určené na vlasy, ibaze musíš aj niečo robiť/ nerobiť, .. ved vieš: nežehliť, nefarbiť, .. bla bla .. jesť zdravo.. lebo len tabletky same nezaberu, ... inak skus revalid, alebo forcapil, .. plno toho je, je to to iste, len ceny su rozne nedaj sa obabrať
@maestra nežehlím..jem zdravo, dávam si masky na vlasy a aj keď vlasy mi už mierne narástli ale vkuse sa mi končeky lámu aj keď ich nijak nenamáham . nechápem to už.. ale ďakujem
nerozčesuješ si ich mokré??? lebo to im zvykne dosť škodiť
a v zime sú vždy oslabené, šál, čiapka, bunda- všelijaké materiály, do toho teplý vzduch, hned studený vzduch etc.
mne dost na konceky pomohli také ttie malé olejceky, davam si ich iba na konce, lebo su vlastne ako olej, a štiepia so omnoho menej ako sa zvykli predtým.
Ja si davam na vlasy kokosovy olej, kupis v dmku lisovany 100%-tny, a pred kazdym umytim si ho nanesiem na cele vlasy, necham polhodinku posobit a vazne vidim rozdiel za mesiac a pol co ho pouzivam tiez sa mi hrozne lamu konceky a este mi aj pomaly rastu vlasy a k tomu aj zehlim vlasy cize odporucam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
nerozčesuješ si ich mokré??? lebo to im zvykne dosť škodiť
a v zime sú vždy oslabené, šál, čiapka, bunda- všelijaké materiály, do toho teplý vzduch, hned studený vzduch etc.
mne dost na konceky pomohli také ttie malé olejceky, davam si ich iba na konce, lebo su vlastne ako olej, a štiepia so omnoho menej ako sa zvykli predtým.