Ahojte, alergologička mi približne pred 3 týždňami predpisala tablety Fixit na alergickú sennú nádchu. Momentálne ešte nepociťujem žiadne príznaky, všetko je v pohode. Mám to brať aj tak alebo mám počkať, keď sa objaví nejaký príznak?
pokračovanie: Najčastejšie kýchanie a svrbenie nosa mám v letných mesiacoch - júl, august (tráva, ambrozia, alternaria..). Preto sa teda pýtam, či to už mám brať alebo čakať. V liste mám napísané 1 až 2x denne podľa st. ťažkostí. Ďakujem
ja beriem tabletky skoro celorocne lebo mam sezone, potravinove aj celorocne ak vies na co mas alergiu treba si pozriet napr co kedy kvitne a sam zistis kedy to na teba pride
len keď viem, že idem niekde do prírody, kde je tráva vyššia než ja, a aj to voľnopredajný Zyrtec, ešte občas, keď plejem záhradu, tak aby sa mi ruky nevyrúcali
Ja som povodne uzival kazdy den jednu tableku. Ale uz par rokov to robim tak, ze si dam, len ked potrebujem, ked to citim. Nevidim zmysel v tom, aby som sa tym krmil. Co by sedelo aj v tvojom pripade - podla tazkosti. Ziadne nemas, tak to neber.
Ja mám ambróziu a ťažkú alergiu na mačku, ktorá mi behá po dome, tiež som lieky brala, teda myslela som si, že viem, ako na to len keď sa mi pohoršilo, ale nie, nie - v mojom prípade musím brat pravidelne, lebo si idem vyškriabať oči a vysopliť nos. Ale zrejme je to individuálne, treba vyskúšať čo a ako zaberie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov