Aký je váš vzťah k tomu? resp. skúsenosti? Osobne viac preferujem učenie ale raz za čas... Ale mam známeho že je fakt boss v tomto a väčšinou mu všetko vyjde napr. ma "špeciálnu" bundu kt. ma asi 500 možností kam ukryť ťahák. Pri vyvolaní si hodil na zem
momentálne som vždy naučená,alebo sa nemusím učiť ale ešte keď sme mali fyziku,tak som si to odfotila do mobilu a potom mobil do peračníku a tak som opisovala ..ale ako nemám to podvádzanie v krvi,elbo som mala vždy stresy z toho a po písomke som bola červená jak rak
momentálne každú chvíľu píšem písomku z manažmentu, a keďže to aj ide na mozog, aj toho je vela, vždy mám 2 otázky na ťaháku. ale všimla som si že profesorka sa vždy "venuje iným veciam" na 5 minút počas písomky ale iba totok, inak nepoužívam, nepotrebujem
no tak vacsinou sa zide .... mam to len ako rezervu keby som nevedela ... a naco zbytocne komplikovat to vzdy vravim ... vystrihnem si maly stvorcek papiera malym pismom napisem a cez pisomku uz len z vrecka vytiahnem mam pod rukou a pozeram .... najdolezitejsie je vediet ako sa spravat a nie ked pride ucitelka tak len rychlo skryvat ... rychleho pohybu si vsimne a budete podozrivy len kliidek
ťaháky mám veľmi v obľube, lebo sa môžem vždy na nich spoľahnúť a nie som v strese a vždy pri príprave ťaháku sa tú danú vec, ktorú si píšem na ťahák naučím, čiže je to dobrý spôsob ako sa dohnať učiť ...a píšem si ho na normálnu A4ku a dávam si ho do tašky, mierne ju pootvorím že sa z nej dá čítať, keď mi niečo vypadne a v pohodke, niekedy ho ani nepotrebujem :3
ak je niekto dost sikovny na to aby dostal jednotku s tahakom, na ktory sa mu neprislo, tak si tu jednotku zasluzi. ak niekomu najdu tahak a dostane patku, tak si zasluzi patku lebo je nesikovny a nevie tahakovat, tak sa mal naucit. kazdopadne nigahiga daval superki video na tuto temu nedavno, najdi si.
ja som vkuse pouzivala tahaky, teraz v maturitnom uz nie, ale na fyziku, biologiu predosle rocniky.. preco nie? namiesto drtenia sa do noci a spania pol hodinu za den som si dala hodinku na napisanie tahaku a som tam isto kde by som bola keby sa biflim
zavisi od predmetu a od ucitela... pri niektorych sa proste nedaju pouzivat, ale pri tych kde sa da zvyknem obcas a pri pisani tahaku sa aj nieco naucim, sice niekedy ho ani nepouzijem, ale uz mi velakrat pomohol
ale vacsinou si robim len take male tahaciky kde si napisem roky, alebo vzorce a tak
Áno, používam ťaháky, pretože na niektoré predmety je skrátka zbytočné sa učiť... Mám ho buď na malom papieriku alebo v mobile (podľa možností). Zatiaľ mi žiadny profesor na nič neprišiel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
obcas si par rokov napisem na ruku, aby sa nepovedalo
napr. fyziku celú opíšem a je to v pohode, ale takú geografiu by som sa neopovážila sa pozrieť do zošita cez písomku..
ale poväčšine sa to učím, no keď mi to fakt nejde do hlavy alebo fakt nie je čas, tak sa to rozhodnem urobiť tou jednoduchšou cestou
ťaháky mám veľmi v obľube, lebo sa môžem vždy na nich spoľahnúť a nie som v strese a vždy pri príprave ťaháku sa tú danú vec, ktorú si píšem na ťahák naučím, čiže je to dobrý spôsob ako sa dohnať učiť ...a píšem si ho na normálnu A4ku a dávam si ho do tašky, mierne ju pootvorím že sa z nej dá čítať, keď mi niečo vypadne a v pohodke, niekedy ho ani nepotrebujem :3
a nikto ma nevidel zatiaľ.. ale mám z toho zlý pocit lebo to preháňam
A je mi ľúto tích, čo sa učili a majú 3 a ja čo som si to len odfotil mám 1 :/ Nuž, na maturitách sa ale ukáže kto čo vie
ja som vkuse pouzivala tahaky, teraz v maturitnom uz nie, ale na fyziku, biologiu predosle rocniky.. preco nie? namiesto drtenia sa do noci a spania pol hodinu za den som si dala hodinku na napisanie tahaku a som tam isto kde by som bola keby sa biflim
ale vacsinou si robim len take male tahaciky kde si napisem roky, alebo vzorce a tak
a keď si ich niekto píše, ničím jedna radosť!