mala som supermudreho spolusediaceho ktory bol moj realtime tahak...
Ale je fajn pisat si ih vecer pred pisomkou aspon clovek sa pritom nauci viac kao pri uceni
Mala som svoje strategie od kodovaneho pisania az po specialny druh ceruzky ktoru som vzdy dokazala vymazat prstami z papiera. Ale vacsinu casu som ich ani nepouzila
kamos na strednej mal dva tahaky, jeden v rukave a druhy neviem kde a ucitelka si jeden pocas pisomky vsimla. vravi ze "siska, dajte sem ten tahak!" a on chudak nevedel, ktory mala na mysli
uz si to dobre nepamatam, je to aspon 5 rokov stara prihoda, zrejme povedal "aky?" a ona specifikovala, po com on uz bol schopny dat jej ten spravny....vacsia sradna by bola, keby sa opytal "ktorý?", a mozno sa tak aj opytal, ja uz neviem fakt
V záchvate eufórie z dobre opísaného som si neuvedomila, že odo mňa učiteľka žiada ťahák a tak jej ja na to spontánne, že a ktorý máte teraz na mysli pani profesorka?
Ja mám ťahákov plnú riť a stačia mi na prechádzanie, čiže svoj účel plnia.
blbé ale tak my sme si zvykli so spolužiačkami dávať ťaháky do podprseniek a tak sa na ne pozerať ale nemali sme nikdy na to aby sme si to pozreli nakoniec sme sa pri tom písaní ťaháku asi všetko naučili
Kamos maval vzdy v lavici strasne vela bordelu (zosity, odpadky, proste setko to, co tam mavate aj vy ) a samozrejme pocas pisomky tam mal aj tahaky. Raz sa mu to ale nevyplatilo, lebo ked v lavici smatral po tahaku, tak sa mu vsetok ten bordel vykydal na zem za brutalneho randalu a kamaratovho zastonania (A KUUUUU*VA).
Este teraz ma chytaju krce smiechu, ked si na to spomenem...
To sa aj mojej spolužiačke stalo ja ťaháky nepoužívam,mne stačí učebnica minule ako si v nej tak pokojne listujem cez písomku nikto nič nevšíma a zrazu bum učebnica mi vypadne z lavice spolužiačky smiech a ja píšem dalej ,šak nič sa nedeje
ja som si raz vôbec nevedel rady a tak som si vypracoval ťahák na A4 a odovzdal som ho ako vypracovanú písomku...ten profák to ani nečítal len videl že tam je toho veľa tak som dostal za 1. Skúsil som to aj druhý krát ale to si všimol že mám nejak veľa napísane za 5 minút takže mi to zobral a nakoniec som mal za 3...okrem toho ešte na slovenčine som sa 3 roky učil jak drak aby som nemal trojky a aj tak som mal horšie ako tí čo sa neučili vôbec tak ma to nasralo začal som si písať ťaháky ako všetci ostatný a učiteľka ma pochválila že som sa konečne začal učiť. Horšiu učiteľku som za celý život nemal.
spolužiačka si dala do lavice papiere s poznámkami a všetko jej to padlo ...no ja keď mám nejaké ťaháky tak mi vždy všetky padnú na zem preto už odpisujem radšej len zo zošitov
Nepoužívam, počas písomky sa vo veľkom radím s p. prof., spolusediacim, učebnicou, poznámkami, mobilným internetom a ktovie čím ešte.
Pred dvoma rokmi na bio spolužiakovi doslova explodoval peračník prepchatý ťahákmi, keď hľadal ten správny, vznášali sa vo vzduchu a pomaly dopadávali na zem
@huncutka265 ja som tak písala dvojstranovú (a to mám strašne malé písmo) písomku z chémie, kvantá vecí, kt. som si naštudovala mimo školy, pomaly dizertačná práca, a ona mi to vrátila s dvojkou a s tým, že je to všetko super a pravda, ale nezodpovedala som ani jednu otázku zo zadania
nedavno sa mi jeden stal, pri pisani pisomky z fyziky, na ruku som si popiasala vzorce, potom prisla ucitelka a zacala hovorit vsetky tie bezne kecy pred pisomkou, to pozname a potom odrazu "tak a teraz vsetci ruky s dlanami otocenymi ku mne" a ja uz "no do p..e" tak som sa robila ako ze ja nic, trocku uohynala prsty, ona sledovala kazdeho, ja som sa hrala na nenapadnu, ale dikybohu si to nevsimla vobec ruku pocmaranu som mala celu..asi by to odo mna necakala, ved ja som taky anjelik
ja sa strašne bojím ťahákov, aj keď som nejaké mala, nikdy som z nich neopisovala.. ja skôr komunikujem s okolosediacimi, neviem prečo, ale toho sa nebojím. hlavne teraz na výške mám dlhodobý problém držať chrap na testoch a vždy musím niečo skomentovať..a tí kockatí ma za to neznášajú
tahaky zachranuju zivoty !!! aspon u mna rozhodne, viem ich velmi dobre pouzivat, kedykolvek, v akejkolvek situacii.. toto ma gympel naucil velmi dobre, vsakze @panpeterpan
@transplantovana sonja to nemyslis vazne, ty si takato cestna ?!
bud to viemalebo to co mam na tahaku nepouzijem ,lebo to neni v pisomke ,abo sa az moc bojim ze mi ho najde profka a aaj tak tahaky veelmi malo pouzivam
Teraz v druhom ročníku na strednej som ich začala používať Väčšinou si to píšem na polku lavice hlavne matiku všetky príklady vždy polka z nich co sme preberali je na písomke čiže pohoda.
zato minule na biole si spolužiačka pred písomkou napísala na ruku nejaké pojmy, ktoré nevedela zapamatať.. no počas písomky si to profesorka všimla a a povedala jej, aby jej ukázala ruku.. spolužiačka už s hlavou medzi plecami podišla k nej a všetci sme ostali prekvapení, keď profesorka vyhlásila, že: ,,máš šťastie, že ani jeden z pojmov, ktorý máš na ruke, nie je v písomke" potom nám ešte všetkým pre istotu prezrela ruky
a fyzika.. no.. to sa nevyjadrujem máme super učiteľku, ktorá keď vás vidí opisovať, tak vám povie: zlatko, aj tak to bude 5ka".. a keď na ďalšej hodine hovorí známky z písomiek, samozrejme samé jednotky, tak vyhlási:,, Vidieť, že ste sa učili, výborne, ste najlepšia trieda, akú učím."
ja velmi tahaky nepouzivam, pretoze na to nemam nervy. ale ked uz tak si nieco napisem na ruku alebo na lavicu, ale casto sa mi stava ze prave to vobec nepotrebujem. ale poznam takych, ktory si zivot bez tahakov nevedia predstavit, a niektori ucitelia tahaky uplne ignoruju...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ale je fajn pisat si ih vecer pred pisomkou aspon clovek sa pritom nauci viac kao pri uceni
Mala som svoje strategie od kodovaneho pisania az po specialny druh ceruzky ktoru som vzdy dokazala vymazat prstami z papiera. Ale vacsinu casu som ich ani nepouzila
filip
uz si to dobre nepamatam, je to aspon 5 rokov stara prihoda, zrejme povedal "aky?" a ona specifikovala, po com on uz bol schopny dat jej ten spravny....vacsia sradna by bola, keby sa opytal "ktorý?", a mozno sa tak aj opytal, ja uz neviem fakt
V záchvate eufórie z dobre opísaného som si neuvedomila, že odo mňa učiteľka žiada ťahák a tak jej ja na to spontánne, že a ktorý máte teraz na mysli pani profesorka?
Ja mám ťahákov plnú riť a stačia mi na prechádzanie, čiže svoj účel plnia.
» www.birdz.sk/webka/fanklublb...
Este teraz ma chytaju krce smiechu, ked si na to spomenem...
ale párkrát sa mi už stalo, že mi ho zobrali ale našťastie som nedostala 5
A ani také príhody smiešne sa u nás ešte nestali. =D
Pred dvoma rokmi na bio spolužiakovi doslova explodoval peračník prepchatý ťahákmi, keď hľadal ten správny, vznášali sa vo vzduchu a pomaly dopadávali na zem
@huncutka265 ja som tak písala dvojstranovú (a to mám strašne malé písmo) písomku z chémie, kvantá vecí, kt. som si naštudovala mimo školy, pomaly dizertačná práca, a ona mi to vrátila s dvojkou a s tým, že je to všetko super a pravda, ale nezodpovedala som ani jednu otázku zo zadania
ja som uz mala par pruserikov s tahakmi ale tak treba
ale uz som ich prestala pouzivat (skoro uplne) lebo v maturitnom rocniku mi to je take blbe sa radsej naucim..
@transplantovana sonja to nemyslis vazne, ty si takato cestna ?!
a fyzika.. no.. to sa nevyjadrujem máme super učiteľku, ktorá keď vás vidí opisovať, tak vám povie: zlatko, aj tak to bude 5ka".. a keď na ďalšej hodine hovorí známky z písomiek, samozrejme samé jednotky, tak vyhlási:,, Vidieť, že ste sa učili, výborne, ste najlepšia trieda, akú učím."