No ja som sa ucil kazdopadne iba fakt cez akademicky, a kokotske reci o tom ze co ste sa nenaucili uz nedobehnete si mozu vsetci strcit do.. ide iba o to ako tak sledovat dianie v skole pocas tych 4 rokov..
Fakt ze bezne na vysvedceni aj nejaka ta styrka a trojky a maturita z vyznamenanim..
Ayreen- tak presne na to sa spolieham aj ja, ale aj tak sa riadne bojim.Slovencina mi uz lezie na nervy..tych milion patsto diel +chujoviny z gramatiky.. len dufam ze si nevytiahnem poeziu, typu Kostra, Lukac, alebo nebodaj beatnici.lebo z tych ma ide slak trafit jaj a este Stur spolu so svojou druzinou ako Kral a pod. je pre mna hotova pohroma
Ja som sa ucil prakticky len slovencinu.. tu sa dost ze drtim.. a mam pocit ze cim viac sa ju ucim tym z nej menej viem Ostatne som si len zbezne pozrel z rychlika.
ja tiež...mám dejepis a nosku a ide ma jebnúť...a začala som sa učiť cez maturitný...ako tak pozerám, bola to chyba.
Z dejepisu viem len presne to, čo je v zadaniach, anglinu som neotvorila, filozofiu sa nedokážem naučiť, jedine slovinu som si ako tak prešla, lebo mám dosť rýpavú profku...ale tak ešte mám dva dni,maturujem každý deň len z jedného predmetu, tak hádam niečo stihnem...
Slovencina je pomerne lahka... Stur, romantizmus, beat generation... co je na tom tazke? ... ale tak to asi len pre mna, lebo mam mnohe diela nacitane, takze...
v ponelok a v stredu to caka aj mna.. zacinam s anglictinou, coho sa bojim a pokracujem v ten dej s literaturou, v ktorej si asi najviac verim... v stredu to zakoncim snad uspesne ekonomikou a účtovníctvom... zo vsektych stran pocuvam len o jednotkach.. som zvedava kam sa zaradim ja
JEzis...ja som si na slovine vytiahla staroveku literaturu..nastastie!!!...uz to mam za sebou ..uf..mam nakoniec jednotky ale s obrovskym stastim...vobec sa z toho neviem spamatat
pre boha...ved je jedno ci ste zmaturovali na jednotky alebo stvorky...hlavne ze to mate za sebou, nemusite sa chvalit ze ste mali jednotky...je to trapne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
mne sa maturity náhodou páčili. mala som pekné šaty
a učila som sa len cez akademický... z toho som občas zabila pár hodín telefonátmi s drbnou...
...a to už je skoro PONDELOK!
A hneď to najťažšie mám prvý deň, človek aby stresoval...
Fakt ze bezne na vysvedceni aj nejaka ta styrka a trojky a maturita z vyznamenanim..
slovina je o stasti..takze si ju zopakujem a potom nebudem lutovat ze som nad nou zbytocne travila cas ked si vyberem jebnutu poeziu..
Z dejepisu viem len presne to, čo je v zadaniach, anglinu som neotvorila, filozofiu sa nedokážem naučiť, jedine slovinu som si ako tak prešla, lebo mám dosť rýpavú profku...ale tak ešte mám dva dni,maturujem každý deň len z jedného predmetu, tak hádam niečo stihnem...
kurnik uz mam iba 8 dni nato aby som spravil 5skusok....a ani za tu p... to nemozem do toho napchat
asi poletim zo skoly :/;/
nech je ako chce..aj tak je to ostasti..
utorok - info
streda - aj,neskor sj
stvrtok - dejepis..
jejda nech uz je piatok