No ludia,mám jeden problém.Neviem kam na školu.Už ma oficialne zobrali na obchodnu akademiu-bilingvalne študium:nemecké.Len problém je v tom že ši tam chcem ísť?Tak ja bývam v Modre a ta škola je v Petržalke čo je cca 42 km.(Plánoval som cestovať vlakom)V
pockaj modra? ja som pocula ze modra nema vlakovu stanicu
aaa ja chodim tiez do petrzalky a su tam ludia z modry a vyzeraju celkom psychicky v poriadku tak to snad az tak zle nebude ale oni chodia autobusom (dobre picoviny si pamatam
@vladis222 ten intrak tam je v pohode tak naco chces ist vlakom? niezeby som sa do toho vyznala len viem ze ti ludia od nas chodia normalne busom modra-BA
to znie fajn, bilingválna škola sa mi zdá byť dobrá voľba. na dochádzanie si určite zvykneš. ja dochádzam tiež takto, ale autobusom, ktorý stojí v každej dedine a trvá to vyše hodiny. takmer denne. ale to je vysoká, takže som niekedy v škole aj celý deň a cestujem domov až v noci. no vzrúšo
NIKDY!!!! NIKDY NECHOĎ NA BILINGVÁLNU OBCHODNÚ, POKIAL TI JE OSOBNÝ ŽIVOT VZÁCNY A NEHODLÁŠ ZABIŤ 5 ROKOV UČENÍM SA PI*OVÍN!!!!!! ja som taká šťastná, že som vtedy nakoniec išla na obyčajnú a nie bilingválnu!!!!!!! tí ludia to majú horšie než my a to si ani nevieš predstaviť, čo to je na našej škole aké prísne!! a okrem toho, nikdy ti to nanič nebude, lebo si to aj tak nezapamätáš, len čo prebdieš noci a budeš vystresovaná z učenia!!! dobre ti radím dievča...
@natashatko Ako môžeš niekomu radiť, aby niekam nešiel, keď sama nevieš aké to tam je? Sama chodím na bilingválnu obchodnú a je to v pohode. Áno, učiť sa tam treba, ale čo? Na to je predsa škola, a takisto si nemyslím že si z toho nakoniec nič nezapamätám, lebo jazyk buď vieš, alebo nie, ten len tak ľahko nezabudneš, a na biligválnych ide predsa o ten cudzí jazyk.
@miranda163 čo by som nevedela keď mám tie triedy hneď vedla mojej a som s nimi každý deň a počujem a vidím čo sa deje záleží od školy vieš..napr taká OA v Seredi, tam ti zoberú aj štvorkárov a ani zďaleka to nemajú prísne ako my, za to u nás je to jak vo vezení....otras... ja jazyk viem velmi dobre, mám aj medzinárodný certifikát a aj tak si myslím že bilingválna je strata osobného života ale aspoň na našej škole, neviem ako je to u vás
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
aaa ja chodim tiez do petrzalky a su tam ludia z modry a vyzeraju celkom psychicky v poriadku tak to snad az tak zle nebude ale oni chodia autobusom (dobre picoviny si pamatam
a tiež to bolo na bilingválne. len iné a inam.
proste ti hovorím, že choď do toho. nikdy nevidím v tomto nevýhody.
a nie su to vobec prebdešne noci nad ucenim (teda pokial nie si zatazeny na to mat same jednotky)
ale hlavné je toto: zamyslieť sa nad tým, či ťa bavia jazyky (nemčina) a či by si sa jej chcel venovať najbližších 5 rokov a neomrzelo by ťa to...