Tak čo podľahol niekto z vás tento rok zdravému chodeniu naboso?
Čo tak sledujem ja, tak chodenie naboso je čím viac populárnejšie.
Má to logiku, naša populácia trpí bolesťami nôh a chrbtice. Mnohé z nich sú spôsobené práve tzv. plochými nohami (ak ako je to aj v mojom prípade). Musím uznať že to pomáha ale lieč
iba voľakde po lúke, trávniku a pod............. po chodníku, ceste nehrozí, pľuju tam ľudia, špina od zvereniec, no fujky fúúúúúúúúúúúúúúúúúj................filip
fakt nechápem prečo má toto 21 červených hviezdičiek..väčšie blbosti (a toto ani neni blbosť) tu toľko hviezd nemávajú..
a teda áno je to zdravé a dobré ale samozrejme niekde doma,na záhrade kde je dobrá tráva by som to praktikoval a nie že idem do obchodu bosý alebo na prechádzku do parku
milujem chodiť naboso a najradšej by som bola, keby ulice boli čisté (nie kvôli špine, ale kvôli tomu, aby som furt nemusela kukať, či nestúpim na sklo a iný bordel) a mohla chodiť bosá všade. fakt.
@16 kolosálna blbosť. nemám ploché nohy a chodí sa mi výborne. skôr nevieš chodiť, lebo to proste nevieš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a ešte sa mi krásnarebelka vysmievala z palčeka
Nepodlahol som tomu , nechapem ako niekto moze ist bez obuvy po lese alebo tak.
Ja sa citim vrcholne nepohodlne ked nemam pevno pod nohami.
Len problém je zvyknúť si...chodidlo sa postupne prispôsobý...bez srandy
Hlavne po vyplácaní dávok keď sa všade váľa sklo z lacnej borovičky z Jednoty.
lol
a teda áno je to zdravé a dobré ale samozrejme niekde doma,na záhrade kde je dobrá tráva by som to praktikoval a nie že idem do obchodu bosý alebo na prechádzku do parku
prave kvoli ludom ako si ty co o tom vkuse melu ako keby ine veci ako chodidla neexistovali
bosy nechodim, lebo mam ploche nohy
@16 kolosálna blbosť. nemám ploché nohy a chodí sa mi výborne. skôr nevieš chodiť, lebo to proste nevieš.
Dafuq
keď máš v krvi nejaké to promile,ver mi,nevadí ti to ani v lese