@xhtml prečo myslíš, že ani minulý, ani predminulý? mne sa to naopak páči, ale len po pekne pokosenej tráve... napr. na piesku nie, tam chodím radšej v teniskách, ale na pokosenej tráve v pohode...
@lawey my sme boli dnes tiež na bosej prechádzke. Super pocit pravda? Prachové chodidlá mi nevadia, veď voda tečie. Za ten príjemný pocit voľnosti to rozhodne stojí.
@lawey to je jasné ale osobne som nikdy žiadne zranenie nemal ani infekciu. Voda tečie a aj s mydlom si tykám, takže i keď sa toho všetci tak boja, nemám takúto negatívnu skúsenosť.
@ssnehulienka áno máš pravdu, ľudia zazerajú, ale veď čo? Ja to robim pre seba, pre svoje zdravie a pre ten príjemný pocit. Kto nechápe a chodí obutý, podľa mňa o moc prichádza, ale to je každého osobná vec. Chodiť bosý zakázané nie je. My chodievame tak cez park, či po vale popri váhu, či po rôznych relaxačných chodníkoch alebo keď sme niekde v cudzom meste na výlete. Denne teraz ako je teplo tak aj 5km bosí. Keď ideme priamo cez námestie, tak sa obujeme, aby sme nepoburovali predsa len ešte nie je leto. Zato betón a asfalt už i teraz býva veľmi horúci. Aj tak vidieť bosú ženu s topánkami v ruke je prirodzenejšie ako stretnúť bosého muža, takže baby ste vo výhode. Odkedy chodievam naboso nebol som ani raz nachladnutý, čo dovtedy som bol takmer chronicky. Odporúčam každému.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Geniálne
ja este len pojdem, chodievam pravidelne
keď tak niekde v parku po rannej trávičke.......
» www.tvtip.sk/lifestyle/zdrav...
ale nie je nad futbalové ihrisko s postrekom
Ale pripomina mi to casy ked sme chodievali s nasimi na nasu chatu na dedinu, tam som chodievala bosa a bolo to fajn