ja si berem do tasky od notasu iba : notas, nabijacka do mobilu, nabijacka do notasu, predlzovacku, mysku, usb modem, jedno pero, jeden zosit..flasku jedlo a ci to je normalne.... ked to nema nic spolocne so skolou
zošity, aj to len niekedy, väčšina je v skrinke v škole debilníček (diár), zrkadlo, kľúče, keď mám ľahký deň v škole tak knihu slúchatka, mobil, balzam na pery,pitie, jedlo, peňaženku
Balím sa väčšinou večer-max1-2 zošity,zakladač s papiermi,kalkulačka,peňaženka, kozmetická taštička, peračník,diár,jedlo a pitie,USB,vreckovky a ostatné podľa potreby...
balim si veci rano tak ze ledva stiham, nahadzem ucebnice zosity, obcas aj pero, ked stiham spravit desiatu tak aj tu, a knihu ktoru mam prave rozcitanu... zvysok do vreciek
jeden zošit ak nezabudnem, pero sa nejaké nájde, diár, peňaženku, vodu, niečo na čítanie do MHD....hm...a potom taká tá neidentifikovateľná tašková masa, v ktorej môže byť čokoľvek...dosť na ľahko chodím, no
ako kedy. ale vlastne ja mám všetky veci v škole v skrínke a ked si zoberiem niečo, že sa idem učiť tak to doma z tej tašky väčšinou ani nevyložím (ROFL) takže netreba nič baliť.
Podľa toho, aký má byť na daný deň rozvrh hodín. Každý deň pracovný zošit a učebnicu z anglického jazyka, v pondelok, utorok a štvrtok slovník a učebnicu z nemeckého jazyka. Všetky ostatné učebnice mám odložené v škole v skrinke, keďže ich nepoužívame. Ďalej... Fixky, karisblok, papierové vreckovky a pero. Ráno desiatu (jedlo a pitie), antiperspirant, kefu a líčidlá :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
jéje som si prečítala inak otázku
ale tak diár,sluchátka,malovátka,notes,a pár zošitov.