Aj vy máte taký problém, že máte strašne veľa zájmov, baví vás strašne veľa vecí a chceli by ste byť v nich dobrí, lenže je ich toľko, že nemáte na ich plnohodnotnú realizáciu dostatok času? A ešte popri tom škola, ktorú musíte navštevovať, resp. zamestna
hej mám stím problém, ale mňa moje koníčky nebavia naraz, ako kedy, ale v poslednom čase mám na ne málo času, dnes som prišiel domov zo školy o 15:00 potom som mal takú hodinku ale to som ni nerobil, a potom som pomáhal tatkovy až do 8:00 a teraz ma napadlo že nemám ešte veci v kapse, vlastne chcel som sa pozreť aj do angliny lebo neviem nič z nej ale serem na to dnes....(ach)
JA MAM OPACNY PROBLEM...ja som neštastna lebo sa neviem najst v niecom co by ma bavilo a coskoro uz nebudem mat ani prácu ktoru som aspon mala ako taký príjem ale som ju pekelne nemala rada
veľmi dobre poznám tento problém, no ale čo už, taký je život... treba si nechať na krku len to, čo ťa baví najviac, aj keď viem, je celkom ťažké si vybrať to naj
mala som presne opačný problém...potom som šla na erazmus sem do Fínska, kúpila si permanentku do fitka a dala sa na zumbu a body combat a aspoň večer mám zabitý (školu mám "až" jednu hodinu denne Po-Pi a nikoho tu nepoznám
aj tomu málu, čomu by som sa chcela venovať, sa nevenujem, lebo aj keď trochu času by sa našlo, strašne sa mi do toho nechce, keďže už sa mi nechce vôbec nič. a vlastne ma nič tak veľmi nebaví.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A tento školský rok už mám zariadené, že väčšine vecí, ktoré ma bavia, sa budem venovať (krúžky
a tak sa len zajebabravam