Hladám tašku do školy, nejakú cez rameno tak vás prosím o nejaké tipy lebo vôbec neviem kde hladať a bolo by fajn kebyže je to do takých 20 euro a mohla by byť cez rameno, dúfam že tu budu same zmysluplné príspevky bez tých "vtipných" rečí ďakujem
@najivna ja neviem, či mám nejaké podivné šťastie alebo tu máme iné číňaky ale nikdy som nemala problém s tým, že by mi niečo nevydržalo
(a kým som chodila na strednú, som nosila batoh, len teraz nosím toho menej.. každopádne vydrží vĹký nákup v potravinách i zdanlivé vykrádanie knižnice
a... niektoré materiály sú také, že sa na to pozrieš a musíš vedieť, že sa to za chvíľu rozpadne... iné sa pozrieš a vieš, že najhoršie, čo sa môže stať, bude dakde povolený šev (čo sa prinajhoršom dá zašiť, moja to ale nepotrebuje
Ja som rok nosila tašku z New Yorkera za 17€, síce raz keď som ju mala maximálne natrepanú a vážila aspoň 5kg tak sa mi odtrhlo ramienko, ale po opätovnom zašití slúži doteraz... Ale tak veľa sa do nej nezmestí a ja si nosím do školy len pár zošitov takže...
omfg, ja mam lacnu kabelku z pofiderneho obchodu a ta dokaze uniest moje knihy aj zosity a to aj s UCEBNICOU NEMCINY (!), ktora sama vazi minimalne kilo a este do toho zmestim aj nakup z Lidlu.
ale tebe to asi nepomoze, ked chalani nenosia kabelky :/
mužskú neviem neviem. skús pohľadať nejaké výpredaje športových obchodov, alebo v nejakých outletoch. ale je možné že do 20 bude práve nejaká divná farebná s obrovským nápisom adidas
Nechápem, že niekomu príde 20 eur málo Teraz som si kúpila do školy za 12 eur v nejakom športe a je aj veľká aj značková, takže do 20 eur zoženieš v pohode, takže treba len hľadať
Ja si kupujem z rockershopu tašku cez rameno s potlačou Rammstein a dám za ňu 18 euro, nevravím že to je kvalita ale ja s ňou budem spokojná ... aspoň do určitej doby kým sa bude dať používať.
Nikde inde som tašky pod 20 euro nevidela.
Ale ak hľadáš tašku na celý šk. rok, hľadala by som vo vyšších cenových reláciách
ak ti mozem poradit skus do toho trocha viac investovat uvidis oplati sa to...a skor odporucam batoh-zo zdravotneho hladiska aj z pohladu baby ktorej sa zdaju chalani s batohom lepsie vyzerajuci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ale tak v klasickej kabelkarni alebo v cinaku take maju
povedz mame ona bude vediet
ja tiez nosim hentaku tasku a niekedy po 3 mesiacoch pridem nato ze je to picovina a zase nosim ruksak
popripadne lujs viton
..kvak..
Po týždni sa roztrhala.
(a kým som chodila na strednú, som nosila batoh, len teraz nosím toho menej.. každopádne vydrží vĹký nákup v potravinách i zdanlivé vykrádanie knižnice
tu skus pozriet, ceny su tam do 20 v pohode
mám jednu doma a drží fajn
ale neviem či si tam vyberieš niečo
a nákupy typu kilový chlieb a ešte dačo
či 9 kníh
alebo podobne, ako kedy ako čo bolo treba
a... niektoré materiály sú také, že sa na to pozrieš a musíš vedieť, že sa to za chvíľu rozpadne... iné sa pozrieš a vieš, že najhoršie, čo sa môže stať, bude dakde povolený šev (čo sa prinajhoršom dá zašiť, moja to ale nepotrebuje
ale vinyl? a nebola tá taška z dačoho takého lesklého čierneho trocha pripomínajúceho kožu? ak hej, tak to sa trhá strašne
Ja mám za 60, bežne som v nej nosil 5-7kg kníh (každý deň) a drží doteraz
že to som tušila hneď, takú zničenú tašku som už videla
a...neboj, to pôjde časom (alebo mám len na to prirodzený inštinkt?
ale tebe to asi nepomoze, ked chalani nenosia kabelky :/
...a túto nechceš? majú shipping zadarmo až domov
» www.asos.com/ASOS/ASOS-Smith...
Ja mám tuším za 40€ už rok a ešte jej nič nie je.
A má len jedno rameno
Šikmo
kúp si radšej tašku na plecia, je to lepšie pre tvoju chrbticu aj pre pohodlnosť, ver mi
Nikde inde som tašky pod 20 euro nevidela.
Ale ak hľadáš tašku na celý šk. rok, hľadala by som vo vyšších cenových reláciách
» www.swp.sk/Appl/WebObjects...
táto je za 20e ale ja osobne by som ju nenosila