Technické univerzity na Slovensku, odbor geodézia, ktorú by ste odporúčali?
Tento rok maturujem z predmetov SJ,AJ, dejepis a matematika. Rozmýšľam, že si podám prihlášku na geódeziu a kartografiu, najväčšmi by som sa chcela dostať do Bratislavy na STU... No dávam si prihlášku aj do Žiliny. Je tu niekto, kto chodí na tieto školy,
do žiliny na geodéziu berú len 30 ľudí takže ak sa dobre učíš nebudeš mať problém ... BA som počul že nie je najlepšia a preto som v Ostrave a je to tu fajn ... určite lepšie ako v BA - to mám od kamarátov
Prečo takýto odbor? Pretože si myslím, že je celkom fajn zo všetkých tých na technickej a viem si predstaviť, že to študujem... No jo, vysoké školy v Čechách, pravdupovediac, sú vždy lepšie, ale tak... Vyberám len tie na Slovensku... A áno TUKE som zvažovala, ale na nej je odbor geodézia neskôr zameraný na to baníctvo, keďže je na baníckej fakulte a nie na stavebnej... A čo tá fyzika, viete mi niekto povedať? A tak potom skôr Žilina alebo BA?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
do mesiaca ti bude v hlave pretínať napred z toho.