@cabicabi presne to som pocula aj ja ze nemam zaklanat hlavu ze to sice zastavi krvacanie lebo krv nema kam odtekat ale ze to ide nekde inde zase a ze to nieje dobre... ale poznam takych ktorym tecie krv aj hodinu z nosa..
neskutočne veľakrát.. a neskutočne veľa krvi zo mňa išlo .. mám takú jednu zlú cievku v nose ktorá stále praskne.. leptali mi ju veľakrát.. aj mi ju blombovali veľakrát .. vždy praskla .. ale už dlhšiu dobu nepraskla
mne sa to deje furt ked je teplo takze tabletky jedine
no a ked sa mi pusti..trosku nechutny sposob ale zabera
chod do zachoda alebo niekde, kde to najmenej zasvinis stlac si tu druhu dierku(z ktorej ti nejde krv) a silno fukni. mala by ti vyjst taka zrazenina, niekedy aj dost velka a ak to nepomoze, tak znova
a ak uz vtedy nie, tak proste si len silno chyt nos..samozrejme s vreckovkou ale silno tlac..no nie az tak moc, ale proste aby si to mala stlacene
ale ten prvy sposob takmer vzdy zabera je to super
a chod ku doktorke a daj si predpisat ascorutin
ale nie po prvom raze ako sa ti pusti krv..ak sa ti bude pustat castejsie..
@lola8 , presne tak. ked som bola mladsia aj mne sa to stavalo, treba Ascorutin a potom sa to upravi. Akurat ta chcem opravit, myslim, ze Ascorutin nie je na lekarsky predpis.
@majusssska a hej mas pravdu nejako mi to nedoslo..ale ked si ho das predpisat, moze ti urobit nejake vysetrenia, ze co a preco..poslat ta na krcne etc.. ale inac je volne predajny
zakloniť hlavu je to najhoršie, mne osobne pomáha najviac byť nad umývadlom a rýchlo to všetko vyfúkať, vyzerá to ako po jatkách ale to sa dá predsa umyť
mne casto tiekla krv z nosa, az kym som sa nedozvedela, ze je to preto, lebo zilne steny su oslabene v dosledku nedostatocnej vyzivy! Chyba Ti C-vitamin a E- vitamin s lecitinom. Dolezite je nezaklanat hlavu, ked Ti uz krv tecie, lebo sa Ti moze stat to co mne, ze budes vracat.
Najlepsie je nechat krv volne "odkvapkat" hlavne namocit uterak do studenej az ladovej vody a prilozit si ho na celo, pripadne jemne aj na nos a dalsi dat na zatylok. Toto fakt funguje, mne kedysi tiekla krv z nosa dost casto a dost vela, az som bola chudokrvna, ale "pajkovat" nos som si nastastie nedala. Fakt je dolezite mat dostatocny prisun vitaminov a mineralov a telo potom funguje tak, ako ma. Ja uzivam uz zhruba 10 rokov prirodne doplnky vyzivy a odvtedy som v pohode. Inak velmi dolezite je uzivat 100% prirodne doplnky, pretoze synteticke Ti v tele narobia viac skody ako uzitku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
najlepšie nechať to vytiecť a potom upchať vatou nos..
mne sa to deje furt ked je teplo takze tabletky jedine
no a ked sa mi pusti..trosku nechutny sposob ale zabera
chod do zachoda alebo niekde, kde to najmenej zasvinis stlac si tu druhu dierku(z ktorej ti nejde krv) a silno fukni. mala by ti vyjst taka zrazenina, niekedy aj dost velka a ak to nepomoze, tak znova
a ak uz vtedy nie, tak proste si len silno chyt nos..samozrejme s vreckovkou ale silno tlac..no nie az tak moc, ale proste aby si to mala stlacene
ale ten prvy sposob takmer vzdy zabera je to super
a chod ku doktorke a daj si predpisat ascorutin
ale nie po prvom raze ako sa ti pusti krv..ak sa ti bude pustat castejsie..
Inak samo odseba mi z nosa krv netiekla v zivote
Najlepsie je nechat krv volne "odkvapkat" hlavne namocit uterak do studenej az ladovej vody a prilozit si ho na celo, pripadne jemne aj na nos a dalsi dat na zatylok. Toto fakt funguje, mne kedysi tiekla krv z nosa dost casto a dost vela, az som bola chudokrvna, ale "pajkovat" nos som si nastastie nedala. Fakt je dolezite mat dostatocny prisun vitaminov a mineralov a telo potom funguje tak, ako ma. Ja uzivam uz zhruba 10 rokov prirodne doplnky vyzivy a odvtedy som v pohode. Inak velmi dolezite je uzivat 100% prirodne doplnky, pretoze synteticke Ti v tele narobia viac skody ako uzitku.