Každý sme protagonistom svojho vlastného príbehu, ale taktiež sme antagonistom príbehu niekoho iného. Prečo si sa ním stal/a? What made you a villain of someone's story? Tell me.
Easy peasy. Som proste asocial. Nezaujimaju ma ich deti, ako zhanali vianocne stromceky ani ich ranajky. Nevim tlachat o nezmysloch a ludia to nedokazu pochopit a potom sa spravaju ako dementi lebo ma nezaujima ich ranna stolica T-T
Cítila som sa v tom období osamelo, zamotaná do dospeláckeho života a každý deň som sa vzďaľovala od toho, aká som kedysi bola. Zrazu sa zjavilo tornádo, ktoré to všetko rozvírilo a zahralo mi pieseň, ktorá mi pripomenula, že nie som mŕtva. Nejako podvedome som vždy pripúšťala, že tak by to malo byť a zrazu, keď mi chceli vziať aj túto možnosť, nedokázala som sa jej vzdať a chcela viac. Chcela som sa tváriť, že som Josh Homme a chodím po uliciach v koženej bunde ako v klipe na Boilermaker a ignorovala som okolitý svet, ktorý sa ďalej točil. A tak som sa stala Villain of circumstance.
There's no magic bullet, no cure for pain
What's done is done, 'til you do it again
Life in pursuit of a nameless prey
I've been so close, I'm so far away
It's so hard to explain, so easy to feel
I need you now, nothing is real
Save me from the villains of circumstance
Before I lose my place
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
When the lines are blurred and faded
No one ever starts that way
But this is how villains are made"
There's no magic bullet, no cure for pain
What's done is done, 'til you do it again
Life in pursuit of a nameless prey
I've been so close, I'm so far away
It's so hard to explain, so easy to feel
I need you now, nothing is real
Save me from the villains of circumstance
Before I lose my place