už ma to až tak nebaví, na Sheldonovi sa občas zasmejem, ale kedysi to bolo lepšie
Ale ku podivu som si nedávno obľúbila Wolowitza, odkedy nie je creepy a je ženatý, hlavne toto ma dostalo:
Hlvne dúfam, že to nepozeráte so slovenským dabingom.
@r4ptor alebo sa časom zdokonalíš v jazyku a už sa tak nepotrebuješ sústreďovať na titulky keď som napr jednu časť mala pozerať s dabingom išlo mi z toho urvať uši :ehm:
Penny, sa mi ľúbi jak tam skoro vždy šermuje s pohárom plným vína a celkovo som kedysi zbožňovala Sheldona a odkedy je Howard s Bernadette, tak aj jeho môžem
asi Leonard. prišlo to tak na začiatku seriálu, lebo mi ho bolo trošku ľúto - chcel babu, ona jeho nie. chcel normálneho spolubývajúceho a mal Sheldona.
Jednoznačne Sheldon, i ked posledna rada vo mne vyvolava obavy že sa to vydalo cestou HIMYM a kedže boli potvrdene dalšie 3 serie obavam sa že aj tak dopadne :/
videla som z toho asi 10 min a nejak som neponala ani len to, co je na tom vtipne a vynimocne, ze je taky popularny, nieto este aby som si utvarala nejaky nazor na postavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
i love u
už ma to až tak nebaví, na Sheldonovi sa občas zasmejem, ale kedysi to bolo lepšie
Ale ku podivu som si nedávno obľúbila Wolowitza, odkedy nie je creepy a je ženatý, hlavne toto ma dostalo:
Hlvne dúfam, že to nepozeráte so slovenským dabingom.
a a no je trapný, ako ktosi už poznamenál :ehm:
aj ked ten serial pozeram len vtedy ak nan nahodou natrafim pri prepinani tv
presne tak čakám na dabing neznášam čítať titulky