Čo ja viem, moje harrypotterovské časy už nie sú také, aké bývali. Šiestu knihu som čítala len raz, a už ani neviem, o čom bola. Teraz ma bavia skôr iné knihy.
určite si ho pozriem, ale keď som videla Ohnivú čašu, bola som doslova zhrozrná, ako môže niekto tak domrviť takú skvelú knihu, preto som si Fénixov rád radšej nepozrela, ale na Polovičného princa sa do kina určite chystám.
3@ ja som sice fenixov rad necitala, ale film som videla. a su tam dost dobre efekty, co sa tyka toho spolocneho boja.. pacilo sa mi ze uz nebojoval iba harry potter proti tomu voldemortovi, ale uz aj ini. pozri si ho hadam neolutujes
Veru, potterovská éra už nie je to čo bývala. Predsalen, keď som mala trinásť, bolo to iné... Ale Harry ma sprevádzal celé roky a už len z tej nostalgie si pokladám za povinnosť vidieť v kine všetky filmy.
Mám ale pocit, že warnerovci nám aj tak celý film už ukázali v nespočetných ukážkach a traileroch, tak pochybujem že ma tam ešte niečo nejako výrazne prekvapí... Ale teším sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale film si zrejme pozriem.
Mám ale pocit, že warnerovci nám aj tak celý film už ukázali v nespočetných ukážkach a traileroch, tak pochybujem že ma tam ešte niečo nejako výrazne prekvapí... Ale teším sa.
Ako sa volá úchylka na fiktívne postavy?
@narazuvzdornaa nevim, ale mám jí.