Ahojte Určite poznáte, alebo dokonca ste aj niekto čítali knihu The Secret čiže Tajomstvo. Aký máte na ňu názor ? Myslíte že to môže byť pravda ? To čo sa tam píše.. Každý názor poteší
je to dobra motivacna kniha; iste obdobie v zivote som sa tym plne riadil a vysledky som videl..teraz to uz nepotrebujem/zobral som si z toho to, co som potreboval, pretvoril podla svojho a urcitou modifikaciou sa dalej riadim v zivote
neviem prečo, ale podľa mňa to je čistý bullshit, ktorým sa snažia oblbnúť ľudí a zarobiť na tom.. ako fakt mi to tak príde, keď vidím ako vydávajú postupne knihy, i keď pointa by už mala byť dávno napísaná a povedaná.
A pochybujem o tom, že keď si budem hovoriť "budem milionár, budem milionár" 500 krát za deň, tak ním aj budem...
@10 tým som nechcel povedať, že optimizmus neprospieva ani nič, ale t knihu vnímam ako čistý komerčný ťah, ktorý to všetko vyvyšuje až do neviem akých surealistických sfér. A nemám rád tých ľudí, strašne nesympatickí - bob Proctor a pod. ani raz som ich nevidel smiať sa, takže pochybujem, že sa akokoľvek stotožňujú s obsahom knihy
@poke tam nejde o to, ze z hovorenia budes milionarom..pointou je uverit tomu, zit podla toho, vazit si tie veci a vyuzit sance, ktore sa ti naskytnu..vsetko je v sugescii a viere v seba, a v to, ze to, po com tuziz, dosiahnes - a co je dolezite - aktivnym pristupom..nie ze budes doma sediet na riti a hovno robit
@strejdabob ono, to je pre ludi, ktori nemaju silu/nevedia ako zacat mysliet pozitivnejsie..to je koniec koncom uloha kazdej takej motivacnej literatury..pomoct ludom najst si system a sposob, ako zase nabrat pozitivnu energiu a myslienky..a clovek, ktory sa utapa v smutku a neviem cim, a je slaby opat sa pozviechat nieco takto napisane s takym humbukom okolo toho mu to pomoze..
@trdelniiiq ja sa s tou ideou stotožňujem, len som mojim príspevkom chcel naznačiť a povedať, že ten celkový "nápad" vytlačiť knihy, ponúkať predražené "optimistické" šálky s motivačnými citátmi a pod. a potom vydať ďalšie vydania kníh ktoré sa len opakujú mi príde len ako najviac zarobiť
to isté si myslím aj o knihe "Návrat do chatrče" v ktorej je len plno omáčok, potom úryvky z Chatrče a vythnuté kontexty zo sv. písma.
@poke tie dalsie vydania su len kvoli tomu, ze niekto sa chopil sance a uvidel rozbehnuty vlak plny penazi, z ktoreho sa da tazit v prvej knihe, a zacal sa nabalovat na ludskej... neviem... debilite? nestasti? kazdopadne, tie dalsie knihy nemaju s povodnym sekrétom takmer nic, okrem vykradania niektorych myslienok..
sice z ineho sudku, ale to iste mozes vidiet aj v takej primitivite, akou je angry birds.. videli, ze to ludia stahuju, tak zacali furt dookola tazit z jedneho a toho isteho principu, a budu to robit dokym to ludia budu ako slepe ovce kupovat..
to mas tak..kazda jedna vec, ktora cloveku moze pomoct, da sa vyuzit aj z druhej strany a uskodit mu, resp. v tomto pripade na inych nabalit seba, nakladatelstvo atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A áno, všetci to poznáme. Čítala som knihu a aj videla film. Je to pravda, verím tomu.
» www.birdz.sk/diskusie/tajoms...
» www.birdz.sk/diskusie/the-se...
» www.birdz.sk/forum/the-secre...
» www.birdz.sk/forum/kniha-taj...
» www.birdz.sk/forum/poznate-f...
toto je len zlomok
to potom musím často pozerať Kurz negatívneho myslenia, aby som udržiavala rovnováhu
ale sú veci, ktoré nespochybňujem
A pochybujem o tom, že keď si budem hovoriť "budem milionár, budem milionár" 500 krát za deň, tak ním aj budem...
a inak tiez mi pride zbytocne ako vydali uz 1800 knih pricom cela podstata je v tej prvej. ale ten film mam velmi rada
ale na to nepotrebuješ kecy o vesmírnych silách a energiách a vôbec na to nepotrebuješ knihu/film, či nie?
A KURVA TOTO TU BOLO UZ MILIONKRAT TAK SI DAJ NAJPRV VYHLADAT, CI TU UZ TAKA TEMA NEBOLA A AZ POTOM ZAKLADAJ NOVU!!! (ach)
» www.birdz.sk/forum/tajomstvo...
» www.birdz.sk/forum/ake-su-va...
you're welcome
to isté si myslím aj o knihe "Návrat do chatrče" v ktorej je len plno omáčok, potom úryvky z Chatrče a vythnuté kontexty zo sv. písma.
sice z ineho sudku, ale to iste mozes vidiet aj v takej primitivite, akou je angry birds.. videli, ze to ludia stahuju, tak zacali furt dookola tazit z jedneho a toho isteho principu, a budu to robit dokym to ludia budu ako slepe ovce kupovat..
to mas tak..kazda jedna vec, ktora cloveku moze pomoct, da sa vyuzit aj z druhej strany a uskodit mu, resp. v tomto pripade na inych nabalit seba, nakladatelstvo atd