@1 rozmýšľala som jak to že to nestiahli z youtube ale bude to asi kvôli tomu že je zvýšení jas idea trochu čo je aj na škodu lebo pôvodne je dosť temný
ja som videla jeden film, bol strašne deprimujúci, išlo tam o nejakú vraždu dievčaťa, neviem už či to bol horor alebo to malo len nádych hororu, ale neviem si spomenúť na názov... jediné čo si pamätám bolo že tam zabili nejaké dievča, niečo s telefónom (niečo v ňom našli nejaké video).. pamätám si ešte scénku v ktorej rodina celú cestu (niekam) cúvala na aute... a to je tak všetko... zdá sa mi že tam boli aj nejaké kamery v byte ktoré robili fotky, keď sa niečo pohlo, ale možno sa mi to pletie s iným filmom...
hovorí to niekomu niečo ? pls hľadám názov toho filmu už strašne dlho...
@obliviate čoo? ako hej bolo tam pár scary scén, ale ten koniec bol úplne strašne dojímvaý že som plakala a celé sa mi to nakoniec nezdalo strašidelné z horrorov by som ti vedela poradiť viac
zrkadlá myslím celkom ušli.. ja som videla nespočetne veľa hororov, tak už jednak neviem názvy a jednak už sa skoro pri ničom nezľaknem a ak, tak si väčšinou nepamätám pri ktorom ale mám pocit, že tie zrkadlá boli relatívne fajn
@myschka rado sa stalo, postras sa este raz! ja som mala hodne blbe sny po tom...ale vzdy odporucam tento film kazdemu kto sa chce bat...resp. presne ako si to napisala, to ani nebol horor ale bolo to take "mrazive" a neprijemne ze sa mi ten film dostal uplne pod kozu a uz su to mozno aj 3-4roky co som ho videla a stale si ho pamatam.
@willbebetter no pre mna mal dost ....no, "specificky" vyznam, pretoze som ten film pozerala v den, ked mi zomrela babka (teraz, ako, niezeby som bola az tak morbidna, to len frajer stahoval random horory a ani sme neriesili o com je)
oni tam smutili a ja som bola smutna tiez
a film to je fakt paradne zrobeny, odporucam vsetkym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a super ako sa tu bavím sama so sebou ináč
hovorí to niekomu niečo ? pls hľadám názov toho filmu už strašne dlho...
Stay
nuff said.
nič si o tom nezisťuj, už to že ti to odpovedám na túto otázku je trošku spoiler, ale proste... pozri si
Hrôza v Connecticute
(ešte stále keď si na to pred spaním spomeniem si musím na chvíľu zažnúť)
oni tam smutili a ja som bola smutna tiez
a film to je fakt paradne zrobeny, odporucam vsetkym
» www.csfd.cz/film/182285-kli...