Dneska ide na jojke, čo si o ňom myslíte? podľa mňa je to fakt dosť gooood film, krásny romantický príbeh, a pritom strašne smutné a dojímavé.............(sorry ale ja som romantická duša
juuuj no tak titanic..ta pesnicka mi uz lezie na nervy lebo som ju asi 100000 krát hrala na klaviiiri...ale film je pekny..kedd ho vidis jedenkrat... potom uz no...pomaly prestane bavit
ja som to uz tjez videla vela krat ale vzdy pri tom aj tak placem...a vjete v ktorej pasazi??? ked tam to male dieta place ze enma maminu ked s auz ten titanic potapa..je to hrozne ale dobry film...
mne sa to paci... nie je to gyc, len je to uz moc opozerane miestami je to sice az moc sladke, ale inak podla mna super, vyborna hudba (nemyslim tym tu piesen) aj v inych veciach je to velmi dobry film, hoci nepatri medzi moje oblubene a este nikdy som ho nevidel od zaciatku do konca cely ale nevadi...
a inak, na jojke ho pozerat nemienim, lebo tam bude nonstop behat reklama a to ma nebavi, nedavno, ked bol na STV, tak som pozeral od dakej stvrtiny
inak vsimol si niekto tak ako ja ze v titulkoch je v cast napisana postava "SLOVAKIAN 3 YEARS OLD BOY" ??? to je asi to male uvrieskane decko ktore idu zachranit ked sa isla vytopit chodba a nabehol tam jeho otec ktory rozpraval... po cesky (nebolo to dabingom)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a co sa tyka filmu tak aj mne sa velmi paci..
20:45
je to po anglicky-čo mi vyhovuje, nie sú tam reklamy a môžem si to pustiť kedy len chcem
ale keby odtial vystrihli všetky nudné pasáže, možno by som si to kukla
a inak, na jojke ho pozerat nemienim, lebo tam bude nonstop behat reklama a to ma nebavi, nedavno, ked bol na STV, tak som pozeral od dakej stvrtiny
Nemám rada toho blonďáka,úplne mi je z neho zle.
ehm toho chlapca najdete tu, dajde v prehliadaci hladat slovo slovakian a mate to