@mcvpn gauneri su genialny film pritom dost v tieni este genialnejsich tam je super buscemi, penn, keitel vsetci pani oranzovy, cervenobiely, ruzovy a neviem este aky aj v jackie brownova je super L.jackson. ale toto je proste best of the best postava Quentina tarantina so vsetkych filmov
@mcvpn viem ze spolupracoval nemalou mierov aj na sin city, a suhlasim ze tam su super postavy.. ale sin city ma aj napisanych viacero reziserov a scenaristov, urcite sa neda povazovat ani nahodou sin city za cisto tarantinov film..
@hellium mňa vždy dostane ako si rozdeľujú talianske postavy že "on vie po taliansky ako 3. najlepší".... "ale ja nehovorím po taliansky" ... "však vravím, 3. najlepší"
@blackrisq ja si myslim samozrejme ze sa to neda ani nahodou objektivne zhodnotit ale myslim si ze monentalne je a ste dlho bude DI CAPRIO NAJLEPSI HEREC NA SVETE. kludne uz mohol mat troch oskarov a nikto by nemohol namietat, ci uz za pociatok, djanga, prekliaty ostrov,nudzovy vychod, krvavy diamant...chyt ma ak to dokazes..
Toto by po titanicu snad nijaky filmovy expert ani nahodou nebol schopny ani v najlepsom sne prepdovedat, aky genialny herec s DI CAPRIA bude..
@grietusha DDD ja som sa na tom strasne smial, mama sa na to nemohla pozerat sa stale pytala ci uz mu odrezal to ucho? ci to ukazuju? ja jej hovorim ze to je proste len film, kto nevie rozlisit film a realitu je na tom curva zle... ale toto je tiez genialna scena
@grietusha no pretoze mne to pride dost vtipne takotarantinovskom svete ide psychopaticky zlocinec odrezat ucho a nasledne podpalit policajta pretoze viem ze je to film, nie je to naozaj, minule tu dal nejaky kkt video ako sa nejaky araby navzajom vrazdia a to bolo tazke aj pre mna sa na to pozerat.. pretoze to bolo naozaj realne video. proste rozdiel medzi filmom a realitou treba stale rozpoznat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
aj keď Hans Landa z bastardov bol skveli
*z filmov
na reservoir dogs nemá žiaden jeho film a pochybujem, že to u mna niekedy prekona
2. landa z bastardov
GENIÁLNI!
@mcvpn v sin city točil len tú scénu mŕtvym Jackom Raffertym v aute
toto ma vždy dostane
bezkonkurenčý
Toto by po titanicu snad nijaky filmovy expert ani nahodou nebol schopny ani v najlepsom sne prepdovedat, aky genialny herec s DI CAPRIA bude..
Mr. Blonde, Reservoir Dogs