Máte nejakú tému/témy, kvôli ktorým sa radi hádate? O čo sa radi hádate? Napíšte svoje obľúbené témy na hádanie (že kvôli čomu sa radi hádate do krvi):
1. že BIRDZ je super a je lepší (v tom a v tom) ako ..............
moje témy sú sex, onanovanie, drogy, alkohol a cigarety (plus filozofia a politika, no to tu je málokedy). ale to tu mnohí vedia, kadekto si ma pamätá, ako som obhajovala tých, čo sa každý piatok schľascú a zatracovala tých, čo nechcú mať deti...
Ja osobne... áno, občas mám vyslovene náladu hádať sa, ale nie je to podmienené konkrétnymi témami, skôr osobami ktoré svoj názor prejavujú akoby bol jediný správny a nie sú ochotní pripustiť, že by niekto druhý mohol mať pravdu...
Ale konkrétne z týchto tém je mi "najbližšia" tá Bratislava, lebo tam sa obvykle zvyknú vyjadrovať ľudia, ktorí Bratislavu videli ledva na fotkách...
Do tých ostatných tém sa zapájať nezvyknem... nebudem sa tváriť že veciam ako sociálne výhody, dane a podobne rozumiem, (nie som ekonóm ani nič podobné) ani že viem o čom hovorím keď bránim jedného operátora a ďalších dvoch zhadzujem pod čiernu zem, keďže s O2 ani Orange-om skúsenosti nemám...
Tak napríklad napadajú ma teraz tieto témy na ktoré sa dokážem hádať hocikedy a hocikoľko a asi nikto ma nepresvedčí že to tak nieje:
1. rap nieje poriadna hudba,
2. že dejepis nám všetkým je na hovno a tomuto svetu nič nedáva, na rozdiel napr. od biológie (ktorá je základom medicíny a vďaka tomu sme zdraví) alebo fyziky (ktorá je potrebná preto že stále je tu nový a nový technický pokrok) alebo hocijakého iného predmetu...
3. že každý, aj naozaj škaredý človek by mohol vyzerať dobre keby sa dostal do rúk vyzážistov čo robia ľudí v telke ,
4. že z náboženstva väčšine hlboko veriacich ľudí mäknú mozgy,
5. že mimozemšťania určite existujú ,
6.že každý jeden človek má nejaké nedostatky a nech mi ukážu hocikoho akože dokonalého tak ja im to na ňom nájdem
aaa inak je toho dosť veľa ale teraz ma nenapadá viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ja osobne... áno, občas mám vyslovene náladu hádať sa, ale nie je to podmienené konkrétnymi témami, skôr osobami ktoré svoj názor prejavujú akoby bol jediný správny a nie sú ochotní pripustiť, že by niekto druhý mohol mať pravdu...
Ale konkrétne z týchto tém je mi "najbližšia" tá Bratislava, lebo tam sa obvykle zvyknú vyjadrovať ľudia, ktorí Bratislavu videli ledva na fotkách...
Do tých ostatných tém sa zapájať nezvyknem... nebudem sa tváriť že veciam ako sociálne výhody, dane a podobne rozumiem, (nie som ekonóm ani nič podobné) ani že viem o čom hovorím keď bránim jedného operátora a ďalších dvoch zhadzujem pod čiernu zem, keďže s O2 ani Orange-om skúsenosti nemám...
sú to hlavne takéto:
vyrývajúci do niekoho vyrýva, že nevie pravopis a sám má XY chýb
niekto sa naváža do kamaráta, kamošky a nemá pravdu, resp. presahuje hranicu
niekto porušuje rovnaké právo na niečo
ešte by sa pár citlivých miest našlo, ale keď si všimnem vyššie uvedené, tak občas sa nezdržím.
o tom čo je hudba a čo né
a ptm základná filozofia,fyzika elktronika
ofenzíva izraela v pakistane,
zavedenie open source v národných inštitúciách
unifmormy na školách
atď
1. rap nieje poriadna hudba,
2. že dejepis nám všetkým je na hovno a tomuto svetu nič nedáva, na rozdiel napr. od biológie (ktorá je základom medicíny a vďaka tomu sme zdraví) alebo fyziky (ktorá je potrebná preto že stále je tu nový a nový technický pokrok) alebo hocijakého iného predmetu...
3. že každý, aj naozaj škaredý človek by mohol vyzerať dobre keby sa dostal do rúk vyzážistov čo robia ľudí v telke ,
4. že z náboženstva väčšine hlboko veriacich ľudí mäknú mozgy,
5. že mimozemšťania určite existujú ,
6.že každý jeden človek má nejaké nedostatky a nech mi ukážu hocikoho akože dokonalého tak ja im to na ňom nájdem
aaa inak je toho dosť veľa ale teraz ma nenapadá viac
- Boh, celkovo (najobľúbenejšia
- politika napríklad, že Fico ničí štát, že Gašparovič je nanič prezident, ktorý ani poriadne nevie rozprávať
- zvezok manželský ( ja ho neuznávam)
- že je potrebné poznať dejiny, že sú zaujímavé
- Amerika (mám voči nej averziu)