preco vsetko naco si spomeniem a co poviem sa stane???...Je to podla Vas dobre?Akoze toto neni moj zavazny problem ,ale zda sa mi to uz prilis divne...aj divnych veci na zamyslenie sa mi uz stalo hodne...mozno mi mnohy neuverite...mala som na krku retiazk
napriklad minule som sla spat v pyzame a sa zobudim rano a na tom pyzame volnom napratane obtiahnute tricko co som si cela obliest do skoly a vcera sa mi stalo to iste ale s tielkom no vysvetli mi to niekto?? je to zazrak?
hehe no Snoopik...je to tewz velka zahada ,ale mohlo sa ti stat ,ze napr.si bola namesacna,alebo mozno aj duch ta prisiel a obliekol
Dik ty kks a to sa nebojis? Ja uz radej nikdy nespavam na posteli rovno lebo vtedy kumne niekto stale chodi a dusi ma...a to vazne.Nikto nevie ,co to je ,ale stalo sa to uz viecerim ludom ,co pocuvam..a toto s krizikokm si neviem vysvetlit....
Rockstar:d no nemyslim si ,ze super...pisala som basnicku ,ze list na rozlucku a toto cele sa splnilo az na fakt ,ze este ma caka smrt....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mne sa raz snivalo ze ma zrazi autobus ked pojdem do skoly bolo to take realisticke ze som vstal uplne zlaknuty a racej som v ten den ostal doma a to ze veci predvidam a plnia sa nepredpokladam za niaku zvlastnu schopnost pretoze ju ma velmi vela ludi podla mna je to preto ze vsetko sa uz raz stalo a nase podvedomie si to pamata
hehe, mne sa stalo este daco nevysvetlitelnejsie ale zbytocne sa rozpisovat...inak s tymi predtuchami je to zlozite , ale tak nieco na tom bude podla mna.
inak neverim ze "vsetko" na co si pomyslis sa stane alebo udeje.... urcite nie vsetko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Mysli na samé pekné veci,ved ty musíš mať normálne všetko super
napriklad minule som sla spat v pyzame a sa zobudim rano a na tom pyzame volnom napratane obtiahnute tricko co som si cela obliest do skoly a vcera sa mi stalo to iste ale s tielkom no vysvetli mi to niekto?? je to zazrak?
Dik ty kks a to sa nebojis? Ja uz radej nikdy nespavam na posteli rovno lebo vtedy kumne niekto stale chodi a dusi ma...a to vazne.Nikto nevie ,co to je ,ale stalo sa to uz viecerim ludom ,co pocuvam..a toto s krizikokm si neviem vysvetlit....
Btw ked veci ktore povies sa stanu, tak pls povedze, ze to piatok skonci tak ako cem Dakujeeeem (ak mas pravdu mas to u mna
inak neverim ze "vsetko" na co si pomyslis sa stane alebo udeje.... urcite nie vsetko...