Ono to nie je o tom, že či biť alebo nebiť deti, ale je pravda, že rodičia sú v dnešnej dobe úplne zaslepený svojimi deťmi, myslia si, že sú dokonalé a ak niečo aj urobia, vinia len druhých, ich detičky sú sväté.
Aj tam sa píše, že rodičia to nechcú nejako riešiť...
Fakt by ma zaujímalo, čo z toho vyrastie a trochu sa aj toho obávam, lebo to bude v budúcnosti žiť v našej spoločnosti. :/
tak to je teda sila...no neviem ci ste si vsimli ale asi to je perfektna vychova ked ma na tricku lepbky s prekrizenymi hnatmi ho ce ti take detske ale predsa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ináč rodičia toho dieťaťa neviem čo robia, ked je takéto.
@supersayan a odkiaľ máš, že príčinou bolo, že ho nebili? Podľa mňa len pasuješ čo Ti vyhovuje, k téme, ktorá sa hodí...
Veľmi slušné, ale to je tiež jedna z možností, ako presvedčiť ľudí na: čo je dobré a čo zlé....
Ja osobne nepreferujem fyz. tresty a pokiaľ si ich nezažil, nevieš o čom je reč.... A už vobec nemožeš vedieť, čo bola príčina... toť vsjo
zlyhala výchova rodičov aj učiteľov
no a k fyzickým trestom...som za, ale len ak nepomáha nič iné. Občas treba výchovnú facku . Aj mne pomohli
Jednoducho má poruchu v správaní, môže byť hyperaktívny, autista,... Také deti vždy boli a budú.
V tomto prípade si myslím, že rodičia ho nevychovali úplne dobre.
Aj tam sa píše, že rodičia to nechcú nejako riešiť...
Fakt by ma zaujímalo, čo z toho vyrastie a trochu sa aj toho obávam, lebo to bude v budúcnosti žiť v našej spoločnosti. :/
ale "výchovnú" som aj tak dostal, ale nie od rodičov ...