Aky ste zazili najvecsi trapas vo svojom zivote?? napr. na dakom vasom vistupeni na navsteve u rodicov vasej babi na rodinej oslave vi jadrite svoj zazitok a podelte sa s nim s inimi ludmi!!!!
no ak sa mam podelit o svoj trapas.. tk raz sa mi podarilo potknut sa na schodoch pred polovicne zaplnenou sportovou halou.. a nic by nebolo v tom ze som sa potkla horsie bolo ze som sa aj skotulala. nastastie sa mi nic nestalo len ludia po mne divne pokukovali a kamosky sa zo mna rehotali.. a chalak ktory sa mi pacil o strasne pozorny ale ja za to nemozem ze som sa potkla.. hmm.. ;o)
Asi keď som sa strepal dolu schodmi aj z polievkou v obedári, šicko som pooblieval vrátane seba a narobil som taký hluk že celá bytovka sa na išla kuknúť čo to...
Ja som tych trapasov urobil viac ale najvacsi bol asi ked som odprevadzal frajerku domov a pred jej barakom stala mama s krstnou a ja som mal rozopaty zips na nohaviciach a jej mama ma na to upozornila
nho trapas...ani wnm ci sa to da nazvat trapas...ae skormoa hlupost..som sa doma s braskom opila pred rodinou takpovediac a nhooo teraz mam z toho speky doma...thakse nic cool....
mno sak aj ja mam stale trapasi napr. som bol vonku z jednou babou ona bola moja naj kamoska takze som ju bral pomali ako sestru a stretol somsa s partiou kamosov a ona im asi povedala ze spolu chodime ci daco take a zrazu asi hodinu nato za mnou pride frajerka da mi facku pred mojou mamou a zacala po mne kricat ze spavam s jej naj kamoskou moja mama nevedela co ma nato povedat ale to som ani ja nevedel som sa cel na fleku zabit ale potom vecer dosel otec a 2 hodini mi tam kecal o sexe a ochrane a to ma uz total dostal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov