Nastane tretia svetová vojna, ja mám čím dalej tým väčší pocit,že áno kvôli neustálim problémom v Sýrii a v Turecku a takisto aj Nostradamus predpokladal príchod tretej svetovej vojny od orientu,čo si myslíte vy?
Na predpovede od dákych pánkov neverím, ale podľa terajšej situácie to vyzerá tak že niečo vznikne. Aj tak to raz musí prísť či už zajtra alebo o 1000 rokov.. stále sú v hre tie vyjebané peniaze takže pokoj nikdy nebude ..
@sintax presne kvoli ludom ako si ty ktorym nic nevadi a potom sa snazia detske naucene nadavky preukazovat cez svoj hrasok... otvaram ich na taku picu akou ich ty komentujes..
Od cloveka co vyznava Slovansku mytologiu a paganstvo by som cakal viac ako sa nestazovat na nic
moja mama hovorla v roku 2011 že prídu mimozemšťania.
teraz tvrdí, že bude vojna, židia vs, zvyšok sveta, lebo chcú tajne ovládnuť svet a nakoniec to končí obrovskou krízou a hladomorom a preto máme doma 60 konzerv fazule. vraj robí zásoby.
chuj do nostradama, urob si prehľad o situácii vo svete a sám si urob o tom mienku, ono táto situácia nevydržala pred prvou ani pred druhou sv. vojnou...
dám Ti serióznu otázku, @l1me , čo docieliš tým že sa tu budeš sťažovať? Ukojenie nejakej sťažovacej úchylky? (mám pocit že tou úchylkou trpí vačšina slovakov... furt sa sťažovať...)
@sitnxan nic ale aspon nebudem skryvat svoj nesuhlas so stale opakujucim forom... je jasne a pravda, ze o teme sa da polemizovat. je to super uvaha ale aj ta by mala mat hranice... Neviem ci to je uchylka, lebo stazovat sa da na vsetko a to zatial nerobim (ale tak mas iny nazor) ... ci tym trpi viac slovakov neviem ale je skor pre slovakov normalne suhlasit s vacsinou a nepovedat nazor, alebo ho povedat len tym co ho zdielaju tiez... a na zaver.. docielim tym viac ako keby som bol ticho
Zažil som už asi 4 konce sveta, dve svetové krízy, jednu či dve revolúcie a jedno vypuknutie tretej svetovej vojny takže na nejakého Nostradama sa môžem vybodnúť.
@19 židovsko ufónske metamorfózy. V prírode bežný jav.
@patuska2608 ja nechcem byť kokot ale celá historia je len o vojnách , najprv sme viedli vojnu s prírodou , podmanili sme si ju , potom o územie , potom politické vojny a tak to ide stále stále stále... a nejako sa mi zdá že nám dokonca ešte stále stúpa populácia tak neviem
ano, nastane...len ktovie kedy...mozno uz buduci mesiac....inak ten frmol medzi syriou a tureckom ma tiez stve...povedal by som, ze zatiahne sa do toho aj grecko, potom, izrael s iranom, potom usa a rusko a....koniec
@majamystic Opakujem Ani Síria Ani Irán Ani Oman to nezačnú ale Izrael a toto čo Sírčania pálil na Tureckých Hraniciach ako zámienka to stačí je zvláštné že Sírska vláda sa už snažila incident vysvetliť a vyžýehliť to počkaj ešte chvíľu a niečo sa nájde pre vyprovokovanie konfliktu a zase to spískajú média a Izrael...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
"Niesom si istý čím sa bude bojovať v tretej svetovej vojne, ale s absolutnou istotou viem že v tej štvrtej to budu palice a kamene."
a svetu to len prospeje, z vyssieho hladiska povedane.. ludi je vela, su to kokoti, nech umru
(ale ja a @hoperwale by sme mohli prezit
nesťažuj sa tu na pičoviny... ked ti vadia take fora tak na keru piču ich otváraš? a dokonca komentuješ? ty primitíny chlp z mamutieho vajca!
Od cloveka co vyznava Slovansku mytologiu a paganstvo by som cakal viac ako sa nestazovat na nic
teraz tvrdí, že bude vojna, židia vs, zvyšok sveta, lebo chcú tajne ovládnuť svet a nakoniec to končí obrovskou krízou a hladomorom a preto máme doma 60 konzerv fazule. vraj robí zásoby.
Preto prišli tí mimozemšťania, aby sa zapojili?
inak: VŠICHNI CHCÍPNEME AAAAAAAAAAAAAA
ty si tak akurátne vnuk boha kokotkov a nie Svarogov
@19 židovsko ufónske metamorfózy. V prírode bežný jav.
a na FB som čítal taku peknú smiešnu vec
"keby krajinám vládli ženy, neboli by vojny ale len niektoré krajiny by sa nerozprávali"
že impotentný?!
keby, že som na chlapcov, tak ťa pretiahnem, až by sa ti grgalo semenom