Dá sa to nejako liečiť? Kedysi som nemal vôbec problém si pospať vo vlaku alebo na prednáške, ale cca posledný rok sa mi stáva, že keď zaspím, tak po chvíli ma strhne zo spánku a to trhnutie je čoraz silnejšie. Minule som skoro vyskočil na hodine a dnes s
mňa tiež hrozne trhá.
kedysi mi trhlo len tak trochu nohou alebo rukou, ale teraz vyslovene celým človekom.
a štve ma to! lebo ja vždy zaspávam, keď sa pozerá film doma a frajera to štve a ja mu vždy tvrdím, že nespím (ma kontroluje!), až ma potom trhne ako koňa neoklamem proste.
mna furt vo vlaku trha pospat si absolutne nedokazem...neviem preco sa mi to deje. Raz som skoro kopol oproti sediacu pani a ruky mi pravidelne lietaju
Asi podvedome vieš že nie si vo svojej posteli na bezpečnom mieste. Telo a myseľ sú napäté a pripravené reagovať na podnety. ktoré si myslí že môžu byť nebezpečné. Je to obrana a inštinkt.
A asi sa to dá ovplyvniť len tak že si zvykneš.
Ale vzhľadom na to že sa ti to predtým nestávalo môže to byť kvôli duševnej/telesnej nerovnováhe.
Tak trhnurie ktore opisujete je dost bezne vo velkom pocte pripadov za to moze postupne uvolnovanie svalstva , pravdaze za to moze aj psychicke rozpolozenie ktorym momentalne disponujete.Ale aby som sa vratil k jadru problemu, moze sa jednat aj o zavazne ochorenie takze ak bude tento problem aj nadalej pretrvavat , tak by som vo vasom pripade zhodnotil navstevu odbornika.Dovodov preco sa vam to stava je vela moze za to bud absencia niektorych latok ako je horcik ,zelezo, vapnik , kalcium preto by som na vasom mieste zacal konzumovat potraviny ktore vam tieto latky dodaju pretoze absencia vitaminu D je zodpovedna za drazdivost svalov a tak aj za nasledne nekontrovatelne myknutia pocas zaspavania.
Aj ja to mam obcas, ked zaspavam normalne doma ..a nechapem niekedy..lebo normalne zaspim a potom sa rychlo zobudim, sadnem si, akoby ma nieco nalakalo
Toto sa ľuďom stáva obzvlášť v stresujúcom období života, alebo mne sa to dialo keď som sa až príliš zaoberala astrálnym cestovaním/ lucídnymi snami a hladinou alfa... U teba to bude asi ten stres, trošku kľuuud, pianko do života a zlepší sa to.
Inak s frajerom s ktorým som tri troky som sa prvý krát videla na festivale, uložil sa do môjho stanu a ako sme spali v objatí mňa stále strhávalo a jak ma raz strhlo som ho kopla do gulí Ale chodí so mnou, aspoň máme vtipnú spomienku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
kedysi mi trhlo len tak trochu nohou alebo rukou, ale teraz vyslovene celým človekom.
a štve ma to! lebo ja vždy zaspávam, keď sa pozerá film doma a frajera to štve a ja mu vždy tvrdím, že nespím (ma kontroluje!), až ma potom trhne ako koňa neoklamem proste.
A asi sa to dá ovplyvniť len tak že si zvykneš.
Ale vzhľadom na to že sa ti to predtým nestávalo môže to byť kvôli duševnej/telesnej nerovnováhe.
Inak s frajerom s ktorým som tri troky som sa prvý krát videla na festivale, uložil sa do môjho stanu a ako sme spali v objatí mňa stále strhávalo a jak ma raz strhlo som ho kopla do gulí Ale chodí so mnou, aspoň máme vtipnú spomienku