Ja áno.
Včera som počítala v duchu všetkými jazykmi ktoré ovládam a nepomohlo to (myslíte že to bude tým, že som si pri tom nepredstavovala ovečky?) Teraz sa bojím že zas nebudem vedieť spať a preto radšej spať nejdem. Počkám kým ma únava zloží.
Dajme tomu, že v noci som nemohla zaspávaťť cca do štvrtej ráno cez pracovné dni, lebo som sa desila ďalšieho dňa, a spávala som pri každej príležitosti popoludní.
Trpím nespavosťou.
Navyše kvôli práci, projektom atď. viac bdiem ako spím, preto sa povzbudzujem hektolitrami kávy a keďže pred časom si u nás dal klient urobiť reklamu na rôzne tabletky, dostali sme zadarmo vzorku a tam boli kofeííííínovéééé tabletky, ňom ňom. Som bola po nich ako veverička.
Ale pred 3 dňami mi ich samček v návale obáv o moje zdravie vysypal.
Znovu som pri hektolitroch kávy a tak či onak vrodenej nespavosti.
nespavosťou trpievam akurát v dobe od desiatej večer do druhej ráno keď by som mala ísť spať aby som na druhý deň nebola zombia.
a ešte keď som chorá alebo tak. ináč sa mi to stáva veľmi zriedka.
mala som take obdobie, ked som sa budila po viacerych bezsennych nociach v noci po strasne dlhom a unavnom spanku. uz by som to nechcela zazit. strasne vycerpavajuce...bola som dost vystresovana.
par rokov ked som bola este mala,, v boha neverim ani som neverila, neviem co ma to vtedy napadlo no pomodlila som sa a odvtedy som spinkavala ako zabita
no dosť často mávam také obdobia že volekedy aj 3 týždne sa mi nedá spávať ,... som unavená lahnem si ale nezaspím ,stále sa prevracám ,možno tak nas ránom na pol hodinku zaspím a to je všetko .... ptm celý den oči prižmúrené ale aj tak sa nedá spať ..nemam rada tieto obdoba
Vzdy ked mam nejake problemy a to mam stale podvedomky nejake veci, cize nemozem povedat, ze by ma spanok nejak mal rad a pohode fungujem aj 2-4 dni bez spanku. Samozrejme, vyzeram akoby som bola nafukana a len ma to tak tacka dnami a potom spim aj 8 hodin a zas par dni fungujem bez spanku. Ale tak ja pijem vela kav co moze mat tiez ucinok, ale to je skor zamer. Cim menej prespim, tym si viac uzijem zivot a spat budem az potom ked skapem. :ehm:
ja nemam problem zaspat vecer, lebo idem spat az ked som fakt unavena. problem byva v tom, ze VZDY sa okolo tej 3tej rano zobudim - idem na wcko alebo proste len tak, a potom nemozem zaspat. niekedy uplne normalne aj do 5-6 rana, pozeram film alebo browsujem a tak. no a potom unavena zaspim a dohanam spanim do 9tej. cele zle proste s mojim spanim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Včera som počítala v duchu všetkými jazykmi ktoré ovládam a nepomohlo to (myslíte že to bude tým, že som si pri tom nepredstavovala ovečky?) Teraz sa bojím že zas nebudem vedieť spať a preto radšej spať nejdem. Počkám kým ma únava zloží.
inak u mna skor posobi nieco taketo:
Navyše kvôli práci, projektom atď. viac bdiem ako spím, preto sa povzbudzujem hektolitrami kávy a keďže pred časom si u nás dal klient urobiť reklamu na rôzne tabletky, dostali sme zadarmo vzorku a tam boli kofeííííínovéééé tabletky, ňom ňom. Som bola po nich ako veverička.
Ale pred 3 dňami mi ich samček v návale obáv o moje zdravie vysypal.
Znovu som pri hektolitroch kávy a tak či onak vrodenej nespavosti.
nespavosťou trpievam akurát v dobe od desiatej večer do druhej ráno keď by som mala ísť spať aby som na druhý deň nebola zombia.
a ešte keď som chorá alebo tak. ináč sa mi to stáva veľmi zriedka.
a halusky okolo toho
inak mi stačí aj dvojhodinový spánok ako to zazivam posledné dni