neviem, niekedy mi je z mlieka ťažko ale ja mam celkovo nejak pokazené trávenie tak neviem čím to je. ale pre istotu pijem mlieko veľmi zriedka, bojím sa riedka
čisté mlieko nepijem- aj intolerancia, aj mi nechutí, late už má také množstvo mlieka, že mi už robí problémy, ale spracované ako syry, jogurty a zmrzlinu môžem
Hej, zistili mi, ale oproti tomu roku a pol odkedy mi to zistili, sa mi to podstatne zlepšilo a je mi lepšie, nemám problémy na žalúdku ani nebolí ma už brucho, keď si dám krupicovú, palacinky, syry.., skrátka potraviny a suroviny obsahujúce vo väčšom množstve mlieko. Možno, ak sa to vôbec môže zlepšiť, tak u mňa je to tým, že po tom zistení som dosť začal jesť všetko bezlaktózové vo zvýšenej miere a obmedzoval dosť veci obsahujúce laktózu. To mlieko bezlaktózové je chutné, v podstate tam nevidím rozdiel, len je teda drahšie o asi raz toľko..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ale napr mliecne vyrobky mozem jest bez problemov.