Údajne áno, ale to sa mi už niekoľko rokov neprejavuje (zhruba odkedy som na rastlinnej strave). Akurát v nedávnom období mám také divné fľaky v oblasti lakťa, kt. sa najvýraznejšie prejavia a najviac iritujú po jedení arašidov (na ktoré som nikdy nemal alergiu, naopak mal som na pýr a traviny, lieskovce, mrkvu, madle... na ktoré už nemám).
Aha no jasné a ešte som mal nediagnostikovanú alergiu na mačky, ktorá sa prejavovala strašným nutkaním na kýchanie a podráždením slizníc, ale raz som spal v jednej miestnosti s dvoma mačkami, ktoré sa mi furt prechádzali popri hlave a dokonca keď som sa zobudil, tak mi ležali pri nohách, a toto pretrpieť zafungovalo výborne ako také "zaočkovanie" a odvtedy som už tieto problémy v podstate nemal...
prach, pele, trávy, stromy, roztoče, srsť, plesne, jedlo (najviac sója, zeler, orechy), acylpyrín..... a mám ekzém zhruba 8 rokov, predtým nádcha, kýchanie, opuch a slzenie očí, teraz už viac menej len tá koža
Kov to je uplne hrozne keď si dám niečo kovové tak sa mi začnú objajovať také pupienky a hrozne to škrábe inak na pupavu po nej mam hroznu nadchu a zachvat kychania a sčervenaju oči,potom na kvety višne to mi len oči sčervenaju . To je asi všetko
mam celoročne na roztoče, takže pernamentne zapchaty nos, vreckovky pri sebe a pri jedle mlaskam kedze sa nadychujem ustami DDDD
a este na vtaky a to mam doma korelu
Neviem kolko druhov rastlin, stromov, npr. palina, breza, vrba, cierna baza... mam aj ekzem, niekedy mi vadi aj chlad a niekedy aj tepla voda... nenavidim to
V dýchacích cestách plesne, peľu , roztoče
Na lieky zatiaľ len penicilín
+ histamínovú intoleranciu
+ žalúdok mi akurát vyšetrujú, mám tam chronicky zápal 12tornika takze možno mám aj celiakiu, ešte sa nevie
A mám skurvenych 23 rokov
+ som alergicky aj na lekárov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a este na vtaky a to mam doma korelu
Na lieky zatiaľ len penicilín
+ histamínovú intoleranciu
+ žalúdok mi akurát vyšetrujú, mám tam chronicky zápal 12tornika takze možno mám aj celiakiu, ešte sa nevie
A mám skurvenych 23 rokov
+ som alergicky aj na lekárov