keby sme spriemerovali výsledky nejakého merania, tak by sa to podľa mňa potvrdilo, ale hentak všeobecne by som to neformulovala. to je ako keby boli len dve povahy: mužská a ženská, muži mali mužskú, ženy ženskú a výnimky a odchýlky boli minimálne. ale medzi tým je celá škála možných charakterov a hlavne nevieme, čo všetko je prehnané zjednodušenie. (tým myslím, že často počúvame "muži toto, ženy hento" a ľudia si to berú za svoje, aj keď to nemajú potvrdené)
Radsej jej nic nepoviem ked mam nejaky problem, lebo aj tak mi povie len "to bude dobre" alebo nejaku podobnu P I C O V I N U.
Akoze co som nejaka baba ktora sa potrebuje vyrozpravat? Vsak do pice ked mam nejaky problem, tak ho chcem vyriesit a odstranit a nie pocuvat sucitne kokotiny.
Preto to poviem iba najlepsiemu kamaratovi ktory na mna nerozprava jak na 5 rocne decko.
Záleží to aj od prostredia. Podľa toho, kto je môj poslucháč. Či niekto taký, kto mi podá len lacnú útechu, alebo niekto, kto ma skutočne vypočuje. No pri prvotných fázach smútku tiež to radšej pretrpím vo svojom vnútri.
Asi ako kotri,nieco pravdy na tom asi bude,ale to sa neda zovseobocenit...lebo zase su aj zeny,ktore znasaju bolest vo svojom vnutri ..zalezi asi od osobnosti,nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ja skôr uznavám teóriu toho videa muž trpí potichu tým že je v krabici ničoho.
V modernej spolocnosti , dnesnej spolocnosti to uz tak uplne neplati. Ale cosi v nas zo starych cias este zostalo...
Tiez si obcas poviem, doriti jano za jakeho boha sa ty povazujes ved toto nemas sancu zvladnut ale nepriznam to.
To je ta legendarna muzska jesitnost no....
Akoze co som nejaka baba ktora sa potrebuje vyrozpravat? Vsak do pice ked mam nejaky problem, tak ho chcem vyriesit a odstranit a nie pocuvat sucitne kokotiny.
Preto to poviem iba najlepsiemu kamaratovi ktory na mna nerozprava jak na 5 rocne decko.
@cerstvydospelak
Aká to bola publikácia?