ja osobne nie, ale sestrina kolegyňa si ju dala a ževraj to vyzeralo tak dosť "nijako", jednoducho ani kučeravé, ani rovné, ani objem, ani splihnuté, také, ako keby sa ani neučesala a nejak zle sa na tom vyspala
ja si vlasy natáčam, ale trvalú by som si naozaj nikdy nedala. myslím, že keď chceš kučery, tak je lepšia kulma, dobrý prípravok na ochranu pred teplom, pravidelné zastrihávanie koncov a celkovo dobrá starostlivosť o vlasy, hentaký zásah do štruktúry vlasov nikdy.
Ja som mala trvalu v mladšom veku A bola som spokojná,kedže mám strašne riedke vlasy bez objemu.Trvala mi dodala objem,ale ked som sa nemohla česať po čase sa mi vlasy akosi pomaly vyrovanavali a polovicu som mala rovnú a druhú kučeravú ,tak som si začala robiť copik a vlasy sa mi až tak zauzlili že som sa musela dať ostrihať,ale nie veľa iba konce lebo boli maximálne zničené .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ale to mám iba z počutia, takže tak.