podla vsetkeho je hospodarska a MTF zhola napicu, potom ide TUKE a FEI STU (nedaju sa porovnavat z viacerych dovodov), v absolutne tesnom zavese je FRI
1. chodim na FEI, aktivne sa tam zucastnujem diania na fakulte
2. sledujem statisticke udaje, ktore su k dispozicii (a chodia mi o nich reporty)
3. spolupracoval som s absolventami zo vsetkych troch spomenutych univerzit a profesionalne poznam viacero absolventov, ktory uz su starsi a prisli z tych skol - a s kazdym z nich som sa o studiu rozpraval a viackrat
4. pracovali u mna ludia z FEI STU, FIIT STU, FMPH UNIBA, FRI UNIZA (absolventi zo slovenska, mal som aj par z ciech), priamo ako programatori, tych viem zhodnotit asi najlepsie
5. zucastnujem sa roznych stretnuti studentov a snazim sa byt v kontakte s co najvacsim studentskym publikom, nie ako verejna postavicka, skor mi ide o prieskum
6. viem, ako su dane univerzity hodnotene z akademickeho pohladu
7. stretavam sa s inymi zamestnavatelmi, takze som si od nich co-to o absolventoch vypocul
...a tak Ale popravde? Jebat to tu, treba ist do Brna, pokial chcete mat dobru skolu (ak si dobre spominam, Brno je dokonca v zozname 100 skol, z ktorych Google berie prioritne studentov). Alebo Prahu treba skusit, moznostami je to tam uplne niekde inde...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
GRCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM
a je senator na FEIke tak do urcitych problematik urcite vidi viac
preboha a co tam robis ? ja som tam bol 3 roky, a preletel som radsej na FRI do ZA aj ked s gabom na poste dekana je to urcite uz stabilnejsie..
tak hovorim, mas tu hlavneho senatora ^ . ^
uvidim co o 2 roky bude
kto je gabo? panpeterpan?
a co s tym senatorom
gabo = juhas = dekan
peto je senator boze ty si ufon
idem si radsej upratat, toto nikam nevedie
sak, ze ma prehlad aj vdaka tomu trosku viac ako ostatni alebo ja uz neviem o com sa tu bavime
1. chodim na FEI, aktivne sa tam zucastnujem diania na fakulte
2. sledujem statisticke udaje, ktore su k dispozicii (a chodia mi o nich reporty)
3. spolupracoval som s absolventami zo vsetkych troch spomenutych univerzit a profesionalne poznam viacero absolventov, ktory uz su starsi a prisli z tych skol - a s kazdym z nich som sa o studiu rozpraval a viackrat
4. pracovali u mna ludia z FEI STU, FIIT STU, FMPH UNIBA, FRI UNIZA (absolventi zo slovenska, mal som aj par z ciech), priamo ako programatori, tych viem zhodnotit asi najlepsie
5. zucastnujem sa roznych stretnuti studentov a snazim sa byt v kontakte s co najvacsim studentskym publikom, nie ako verejna postavicka, skor mi ide o prieskum
6. viem, ako su dane univerzity hodnotene z akademickeho pohladu
7. stretavam sa s inymi zamestnavatelmi, takze som si od nich co-to o absolventoch vypocul
...a tak Ale popravde? Jebat to tu, treba ist do Brna, pokial chcete mat dobru skolu (ak si dobre spominam, Brno je dokonca v zozname 100 skol, z ktorych Google berie prioritne studentov). Alebo Prahu treba skusit, moznostami je to tam uplne niekde inde...
@piter09 ano ano aj tam je feika
@panpeterpan tak dobre prepac ,ze upodozrievam ,ze nemas prehlad