stiahol som si ten program. Zapol som TuneUP Uklid 1 kliknutim. dal osm ta test ci co a zacalo mi to vyhadzovat nejake chyb v registroch, v zozname historie a pod..dal som opravit chyby, opravilo mi to a tak nabehlo Uroven fregmentace a vypisilo ze sa dop
Defragmentáciu disku ti stačí robiť tak raz za pol roka... Si to tam vypni v nastaveniach, aby ti to nabudúce tú defragmentáciu vyplo a vyčistilo iba registre a podobne.
@Jeko nie je pravda. Defragmentacia sa moze robit aj kazdy tyzden, zalezi od toho ako moc je fragmentovany disk. Ak niekto stihne za tyzden nainstalovat a odinstovat XY programov, tak moze byt fragmentacia naozaj vysoka.
@Tommyhot Môže sa robiť aj každý deň keď sa niekomu chce Na čo by som každý týždeň nechával 7 hodín bežať PC len tak, a nemalo by to žiaden alebo iba minimálny vonkajší efekt. Si nechám premazať registre, temp, históriu a potobné somariny a to stačí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Je normálne, že to tak dlho trvá...
Ja viem, že od veci, ale vzbudil si vo mne spomienky