@sugy1 komu nadávaš ty jebko? Keby si bol aspoň z polovice tak dobrý v posteli ako zajkousko, potom by si si možno mohol otvárať ústa. Zomri prosím ťa.
@mcvpn ty jebotronik škaredý ma tu neurážaj. Tuná pánovi sugymu som napísal čo som mu napísal lebo urážal človeka ktorý je blízky môjmu srdcu. A myslím že sa patrí správať sa aspoň ako tak slušne. Myslím že u mňa nemôžeš hovoriť o nejakom neprístojnom správaní mimo dneška kedy tu niekto uráža osobu mne blízku.
@mcvpn rozhodne si na rozdiel od roznych "pristojnych" ludi aspon zachovavam urcitu davku slusnosti a noblesy
To ci sa ti moje nazory pacia ma uz zaujimat nemusi. Nuz a preco sa so mnou rozpravas, uz musis vediet sam. Podla mna preto ze som neodolatelny
ale tak su rozdiely aj medzi hejtermi. niektori ked vas aj vyhejtuju tak to urobia aspon vtipne cize vam to az tak nevadi a sam si potom uvedomite co za pcovinu ste vypotili. potom su tu ale taki co fakt nemaju nic ine na praci len na kazdej fotke, statuse, blogu, vsetko najst aj najmensiu vec ktoru skritizuju. taki mi tu lezu na nervy lebo su maximalne trapni
nevidim hejtera ako hejtera. niektori ludia su proste neprijemni, ale hovoria pravdu. hejter je pre mna niekto, kto nevie nic ine, len hejtovat a este ked je to neopodstatnene. v podstate @30
vidím to tak, že moja práca hejtera nie je dosť systematická... nevadí, asi si dám nejaké nakazené predsavzatie, že o rok v takejto ankete budem a budem dostávať hlasyyy
oni vedia. Snažia sa byť za každú cenu vtipní, ale sú skôr trapni. A tie dievčence ako lawey, saphirizing, sa snažia byť nad vecou, aj to len kvôli tomu aby "zapadli" , popravde nechcú aby tí kokotkovia retardovani pičovali aj na nich.
Inak tu mám aj tak každého takého u riti.
@ sheily @ 29 nie ona je len neskutočne protivná a nepríjemná,takého človeka by som medzi hejterov nezaradila a v živote by som ju nechcela spoznať na živo
@thisismyname no aj tak sa to dá povedať, v podstate máš pravdu, ani ja by som nechcela.. dlho som si myslela, že je aspoň volaka krásna keď je taká, ale bohužel, asi len rieši komplexy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
a čo je prosim vas toto?
@luxie nz zaslúžiš si, ty hejterka jedna :-S
Nikdy nevieš, sturmer je sturmer. A tak všimla som si, že už nejako nič nekomentuje a neviem čo, bohvie, čo s ním je.
@kto drž hubu aspoň na vianoce, ty drbko
To ci sa ti moje nazory pacia ma uz zaujimat nemusi. Nuz a preco sa so mnou rozpravas, uz musis vediet sam. Podla mna preto ze som neodolatelny
a ani teraz mi to neni velmi jasne
nemam oblubeneho hejtera, obcas ma niektory z nich pobavi
luxie a lawey majú niekedy trefné poznámky a tým to končí, ostatní by sa radšej mohli zdržať komentára
pakuj do piči
btw... dosť zlá anketa.. jimmy má len malého a komplexy a snaží sa tu dojebávať baby
nechápem prečo tu neni n0win0u napr.. aj ked asi netúži byť v ankete kde je predmetom hlasovania ako asi ja
inak u mňa karol, novic, etela a ľavej
odjebu zdar, dobrému obzvlášť
Inak tu mám aj tak každého takého u riti.
atď.