Polemika diskusia proste všetko o ufo... Veríte? Neveríte? ... existuje? Neexistuje? Sú fakty? Sú domnienky? Tu sa môžete rozprávať a pridávať znalosti, fakty a svoje myšlienky, názory o tom... či inter-galaktické svtorenia exitstujú, či nie - poprípade,
podľa mňa určite vo vesmíre je aj niečo iné okrem ľudí ale aby lietali v lietajúcich tanieroch a každý tretí týždeň takej zúfalej rase ako sú ľudia prišli robiť kruhy do obilia mi príde odveci.
Pre a Proti - UFO (vesmirni lide) ... prave tuto cast relacie Pre a Proti naozaj odporucam pozriet, ja ju mam na disku a uz som to videl niekolko krat...
UFO Neidentifikovateľné lietajúce objekty? jasné že existujú. Rovnako neidentifikovateľné plávajúce objekty atd. ale žeby to malo niečo z mimozemšťanmi to pochybujem
.. je takze tomu verit... ked zoberieme do uvahy ze odchylenie zeme iba o jeden cm z nasej drahy a zivot na zemy by nebol mozny... uzastne ako sa vsetko podarilo tak aby tu bol mozny zivot.. myslim ze to je az moc velka nahoda a tym mensia pravdepodobnost pre iny zivot vo vesmire.. aj ked v nekonecnom vesmire je vsetko mozne.. ale nad tym je skoda rozmyslat.. ..
neprotestujem proti tomu ale nie som ani ten co tomu veri.. verim ludom ze nieco videli a poculi o tom ze niekto iny videl ...ale to ze uz oni veria ze to bolo ufo nieje moja vec...
UFO znamena neidentifikovatelny lietajuci objekt. Ci aj psie hovno letiace vzduchom moze byt ufo. A co sa tyka lietajucich mimozemcanov je to blud. Su to vojenske lietadla, pripadne ina vojenska technika, prirodne javy. Co so tyka unosou mimozemcanov ide bud o podvod alebo ucinok dimetiltriptamin ktory sa vytvara v epifize. Kto nevie tak DMT je najsilnejsi halucinogen. A ci existuje momozemska civilizacia, tazko povedat.
imthewarlus: Vseobecne asi mas pravdu, pretoze zalezi natom ake ktriteria pouzijes, podla mna je najsilnejsie DMT. Mema ziadnu prechodovu fazu. Bud citis len minimalne zmeny vnimania alebo ta odpali do ineho vesmiru nezavisleho od skutocneho okolia. Zatialco pri meskaline psylocibine a LSD je nastup pomalsi a regulavatelny a halucinacie sa vecinou viazu na skutocne okolie.
Určite mimozemské civilizacie existujú pár ich popadalo aj s ľodkami na zem Našli sa aj záznami ktoré potvrdili že tu prebívali mimozemské civilizacie aj pred storočiami (Norimberg 1561) . V amerike Area51 kde majú 2mrtvých úfonov a testujú na nich rôzne pokusi a vyvijajú nové technologie ktoré budu o 30-50rokov po predu A našiel som teoriu ktorá znie : že američania a rusi zostrojujú ufa ktoré budú služiť k fingovanému mimozemskému útoku na planétu zem. Mytús menom terorizmus je len to že USA potrebuje posilniť ekonomiku a po jeho skončení budu potrebovať nového neprijatela vojny na zemi budu nahradené vojnami vo vesmíre proti mimozemskym utočníkom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
MEGA odveci
..kvak..
neprotestujem proti tomu ale nie som ani ten co tomu veri.. verim ludom ze nieco videli a poculi o tom ze niekto iny videl ...ale to ze uz oni veria ze to bolo ufo nieje moja vec...
podla mna je aj podobna planeta,kde by sme prezili a teoreticky mozu zit aj ine bytosti,mozno nie podobne nam,ale tiez civilizovane.
Ktore mozno potrebuju ine zlozenie vzduchu alebo znasaju ine teploty.
My ludia nie sme vzorka dokonala
no mal som len psylocibin, takze nemozem porovnavat z vlastnej skusenosti