UCAS Predicted grades (očakávané známky). Odkiaľ ich získať?
Podala som si nejaké prihlášky na Britské univerzity. V nich je kolónka "predicted grades" teda ake známky škola očakáva, že dosiahnem na maturite, ktorú som nechala prázdnu. Teraz som však dostala mail od jednej z univerzít, že potrebujú tie známky aby m
za jednotlivymi ucitelmi treba ist, ti ktori ta ucia dany predmet, oni by ti to mali vyplnit podla toho, ake znamky z toho predmetu si doteraz mala, teda sa ocakava ze podobne das aj maturitu..prip. ako velmi ich uprosis nech ti to daju co najlepsie
v skole? vau to by mi asi nenapadlo .. mala som na mysli, ci to musi pisat ten ucitel, co mi pisal referenciu, alebo to treba pod peciatkou skoly, tj ist za nejakym vychovnym poradcom (ktory ma vsak nic neuci, teda nema prehlad o mojom prospechu) ... takze konkretni ucitelia vravis? to by nebol problem, len ako to este po formalnej stranke zariadit, v Anglickou to skoly priamo do systemu vyplnaju, ale ked si ich tato uni osobitne vyziadala (zaslat mailom), nie je na to ziaden formular.. kazdopadne vdaka!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
dostaň sa do stavu očakávania.
otehotnej.
nie, no predsa keď sa pýtajú aké "očakáva škola" tak sa pýtaj v škole.