Chcela by som vedieť, či máte skúsenosti s nejakými vitamínmi alebo niečim podobným, čo by mi pomohlo lepšie sa sústrediť na učenie, proste niečo, čo by mi uľahčilo trochu učenie, lebo ma čaká 10 skúšok a ešte skoro nič neviem.Niečo legálne, žiadne tablet
Ale priprav sa na naozaj velky naval energie. S kamosom sme si v 2. rocniku VS dali po tabletke. Mali sme v plane sa na skusku ucit celu noc - skuska Financie a Mena - cista biflovacka. Asi o druhej v noci som si vsimol, ze kamos cely cas mykal nohou, ale sialenou rychlostou a ani o tom nevedel. Nasledne v radiu zahrali taku zivu pesnicku, tak sme bez vahania zacli tancovat, ale taky domorody styl potom sme sa este zo dva krat prebehli po chodbe ... o spani nepadlo ani slovo.
Raz som pocul, ze pomaha aj pivo. neviem ci je to pravda. Lebo alkohol nici aj mozgove bunky a tak sa clvoek stava dementnym. ale asi tak jedno male pivko sem tam to moze zlepsit. ci to je pravidve to neviem. Ale moja segra si ho sem da a az podvihodne znamky ma na vyske
guarana to je taka blbost podla mna.teda mne to vobec nezabralo...ale tak skor memoplus to teraz uzivam a uvidim ked zmaturujem potom napisem ci sa oplatilo hehe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale priprav sa na naozaj velky naval energie. S kamosom sme si v 2. rocniku VS dali po tabletke. Mali sme v plane sa na skusku ucit celu noc - skuska Financie a Mena - cista biflovacka. Asi o druhej v noci som si vsimol, ze kamos cely cas mykal nohou, ale sialenou rychlostou a ani o tom nevedel. Nasledne v radiu zahrali taku zivu pesnicku, tak sme bez vahania zacli tancovat, ale taky domorody styl potom sme sa este zo dva krat prebehli po chodbe ... o spani nepadlo ani slovo.
A skuska ? V pohode za dva