zaleží od toho, či som bola na hodine, alebo nie...
ak áno, doma si to prejdem iba heslovito, nakoľko pri písaní poznámok a počúvaní výkladu sa to dokážem bezproblémovo naučiť...
ak však na hodine chýbam, preštudujem si poznámky, daný text a pohľadám niečo v knihách, aby som to vedela slušne obkecať....
FINITO...
PS: ak chceš presné časové rozmedzie....v bežný deň, keď sa učím z hodiny na hodinu....2hodiny (ale v tom sú zarátané aj úlohy a čítanie textov atď....)
Nijak. Čítam to dookola, čítam, čítam, nejde mi to, nejde, tak čítam ďalej a ďalej, stále mi to nejde. Po hodinách sa na to vyfláknem, a doučím v škole
ta pominule roky som sa nic neucil, teraz v priemere 2-3hod asi mozno viac, jak kedy. A vacsinou si citam, pripadne opakujem atd. a ucievam sa ked niekam idem, nieco robim nezazivne a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ak áno, doma si to prejdem iba heslovito, nakoľko pri písaní poznámok a počúvaní výkladu sa to dokážem bezproblémovo naučiť...
ak však na hodine chýbam, preštudujem si poznámky, daný text a pohľadám niečo v knihách, aby som to vedela slušne obkecať....
FINITO...
PS: ak chceš presné časové rozmedzie....v bežný deň, keď sa učím z hodiny na hodinu....2hodiny (ale v tom sú zarátané aj úlohy a čítanie textov atď....)
zo mňa príklad? a v čom...? že ty jediný nebudeš vedieť, kedy a kde je žúr, lebo si to so spolužiakmi nerozoberal počas dejepisu?
čiže odpoveď je, doma 0 a v škole 5 minút maximálne
alebo o 1:00 v noci ked ma sesre ze musim ist spat