hej ale teraz som si dala nejaku pauzu v dejepise uz devat latok som sa neucila..som zvedava,jak to dobehnem..ale inak ano..kks a vcera som inak dostala uplne prvu stvorku v mojom zivote
jediny predmet ktory sa musim ucit priebezne (ale to tiez tak raz za tyzden max) je biologia pretoze bereme veci, ktore su vo vacsom mnozstve absolutne nezapamatatelne a inak vobec...nastastie je par predmetov ktore sa nemusim ucit vobec a viem ich
neučím sa takmer vôbec. učiť sa z hodiny na hodinu je úplne neproduktívne. stačí na hodine nedrichmať, počúvať učiteľku, sem tam si napísať niečo do zošita a keď ma z toho vyvolá tak bez toho aby som doma otvoril zošit odpoviem na dvojku najhoršie na trojku. keď ide nejaká dôležitá písomka, tak si spravím liter kávy a do rána som naučený na výborného. ale funguje to iba keď nepiješ kávu, ani kofeinové nápoje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale na jednom predmete máme teraz strašnú sekeru, tak na tú pravidelne