odborné - ekonomiku viem lebo sme z toho vkuse písali, aj z maturitných a proste taá učiteľka nás to naučila
manažment - ešte som to ani nevidela, kuknem si cez akademický
účtovníctvo/právo/marketing - detto
slovina - učím sa tak od januára priebežne, keď mám náladu.. viem asi polovičku tak na 2ku
anglinu - nemám v pláne.
velmi malicko, popociarkovala som si veci v "zmaturuj", aby som mala aspon prehlad, kto bol cca kedy.
odborne neriesim vobec a spolieham sa len na stastie, lebo tam to o inom ani nie je.. je to tak strasne siroka skala, z ktorej asi 80% nerozumiem.. a pritom by to mal byt jeden odbor..
@sheily Pozerám že si z HA ak máš nejaké poznámky alebo niečo super seksi k tomu môžeš mi to poslať? Ak budem mať chvíľkovú chúťku sa na to mrknúť tak by som bola rada, že sa mám do čoho. Totiž to ja nemám ani jeden zošit, ani jednu stránku poznámok a čo je najhoršie, ani som do školy nechodila
no v škole to všetko berieme a voľačo sa na mňa nalepilo, ale z literatúry a slovenčiny som vydretá neskutočne tak asi by som mala začať dala som si ako štart tento predĺžený víkend. ale už som si naplánovala opekačku aj opíjačku tak neviem či to stihnem
no chemiu nas teraz strasne drtia v skole, ale aj tak mam pocit, ze hovno viem biolu sa planujem uz zacat ucit dakedy
slovina a anglina bude v rukach bozich
@simka1311 Veď sa na to už dlho zodpovedne pripravuješ, tak nie je o čom. No a áno, určite bude super, keď si vytiahneš otázku ktorú dokonalo ovládaš. Tak veľa šťastia pri výbere
@tongue prepáč ale nechcem to moc posúvať ďalej on nám dáva presné zadania otázok, čo je v podstate zakázané, ako budú na maturite a tie si vytvára každá škola sama takže ti to aj tak asi moc nepomôže..
a okrem toho frajerova profesorka na tie naše poznámky povedala, že on strašne skracuje všetko a u nej by to bolo na tak 4ku, keď človek povie všetko čo nám dal.. takže nechcem mať na svedomí tvoju zlú známku
Maturita asi najtazsia "skuska" aku som kedy spravil. Fakt ako nepodcenujte to lebo sa vam to vypomsti. Sestru nechceli zobrat od zamestnania lebo mala z matury z dejepisu trojku :/ lol
Nos-ku som sa učila už v priebehu týždňa aj dejepis 2 dni pred skúškou a sjl len deň predtým do anj som ani nepozrela a mala som zo sjl a anj - 2, dejepis a noska - 1.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
manažment - ešte som to ani nevidela, kuknem si cez akademický
účtovníctvo/právo/marketing - detto
slovina - učím sa tak od januára priebežne, keď mám náladu.. viem asi polovičku tak na 2ku
anglinu - nemám v pláne.
odborne neriesim vobec a spolieham sa len na stastie, lebo tam to o inom ani nie je.. je to tak strasne siroka skala, z ktorej asi 80% nerozumiem.. a pritom by to mal byt jeden odbor..
slovina a anglina bude v rukach bozich
a okrem toho frajerova profesorka na tie naše poznámky povedala, že on strašne skracuje všetko a u nej by to bolo na tak 4ku, keď človek povie všetko čo nám dal.. takže nechcem mať na svedomí tvoju zlú známku
ja som cez akademický opakovala
už netreba