nemcinu uz mame akoze prezopakovanu-improvizujeme na kazdych konverzaciach(ako seminare)
z bioly som este nezacala..a z chemie nam ste ten debo dat piatok pisomku ze celkovy prehlad z chemie..takze do stvrku si musim preopakovat aj to-je toho mrte vela..no nejak bolo nejak bude
Nájde sa tu vľúdny človek..ktorý, by cel spraviť dobrý skutok..a tak získať váčšiu šťastenú..pri maturách..že sa mu zdarí..a neposkytol by dakto blížnemu svojmu..vypracované maturitné z neminy??
To čo je na nete je z väčša nič moc..mám na mysli..vypracované k tým podtitulom témam..a, b, c..
no minuly tyzden som zacala ale uceniachtiva nalada ma presla uz v stredu... cely vikedn som nic nerobila.. dneska sa neveim k nicmu donutit (ale uz idme an dejiny umenia) a pozajtra odhcadzam na 5 dni an chatu kde sa ucit nebudem moct velmi.. cize.. esteze mame termin az od 26...
noakoze maturujem od 19.teho a zo sloviny neviemeste nic,aniz nosky ....anglinu sa ani nebudem ucit, a z bioly mamasi 6 otazok spravenych ale sak este 18 dnimam na to...zvladnem dako..
heheh ja uz mam prakticku maturu za sebou a bola za jedna. vykecat sa da vzdy ked mate sajnu o teme,ale ustne to uz bude horsie.hlavne litika..neznasam ju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A zatial toho veru moc neviem Ale tak sprosti maju stastie
nemcinu uz mame akoze prezopakovanu-improvizujeme na kazdych konverzaciach(ako seminare)
z bioly som este nezacala..a z chemie nam ste ten debo dat piatok pisomku ze celkovy prehlad z chemie..takze do stvrku si musim preopakovat aj to-je toho mrte vela..no nejak bolo nejak bude
To čo je na nete je z väčša nič moc..mám na mysli..vypracované k tým podtitulom témam..a, b, c..
Aj ked mala by som sa zacat UZ