UCM Marketingová komunikácia - podklady na prijímačky
Zdravím, mám záujem začať študovať marketingovú komunikáciu na UCM. Nematuroval som z nosky, a maturoval som pred 3 rokmi. Existuje nejaka jedna pripravna knižka, aby som si nemusel zhaňať všetky tie noskarske hluposti? (viem že existuje niečo ako zmaturu
Všeobecný rozhľad sa týka všetkého. Tento rok tam boli otázky typu koľkým z uvedených médií šéfuje žena alebo ten a ten slogan patrí ktorému rádiu a podobné veci ale aj niečo z histórie ale týkalo sa to napríklad fotografie a vecí z oboru. Ináč, ak mám pravdu povedať tak to boli najprimitívnejšie prijímačky, ak sa ako-tak orientuješ vo svete médií a vieš jazyk tak by si nemal mať problém. Test z AJ bol nenormálne primitívny a ten všeobecný podľa mňa tiež. Neučila som sa na to a napriek tomu som mala vynikajúci výsledok.
veci z oboru znamenaju marketing? toho roku bakalarujem na ekonomickej VŠ a mali sme tam marketing + bavi ma to (preto som sa rozhodol pre zmenu) a angličtina bola nejako zamerana? lebo keď vraviš že bola primitivna tak si to predstavujem ako elephant has a baloon
+ veci z literatúry/gramatiky? niečo sa tam može take vyskytnuť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
+ veci z literatúry/gramatiky? niečo sa tam može take vyskytnuť?