Poistnú matiku? To je odbor, z ktorého sme si tri roky robili srandu, lebo síce nás všetkých pobrali bez prijímačiek, ale oni mali tak o polovicu horšie výsledky a ak niekto došiel už tretíkrát na skúšku, bolo pravdepodobné, že je poisťák Neviem, aké sú tvoje schopnosti, ale vytŕčať asi nebudeš.
Ja som chodila na čistú matiku, s poisťákmi sme mali všetky povinné predmety spoločné (plus oni mali ešte svoje vlastné) a chodili sme spolu na prednášky, tak ak máš nejaké otázky, pýtaj sa. (Prípadne, ak by sa ti veľmi chcelo, práve prebieha organizácia takého menšieho stretko pre birdzákov z matfyzu - @mkamka , to platí aj pre teba )
@mkamka Rozhodujte sa podľa mňa podľa toho, čo si myslíte, že v budúcnosti chcete robiť, keby ste chceli ísť na informatiku, tak sa zamyslím, či vám odporučím aplikovanú alebo normálnu, ale pri matických odboroch by som nepovedala, že je v nich kvalitatívny rozdiel. Vyberte si podľa toho, či sa chcete viac špecializovať na ekonómiu, manažment alebo poisťovníctvo a ja vám akurát môžem povedať o tom, čo sa vyžaduje z matiky, aké sú skúšky a takéto veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ja som chodila na čistú matiku, s poisťákmi sme mali všetky povinné predmety spoločné (plus oni mali ešte svoje vlastné) a chodili sme spolu na prednášky, tak ak máš nejaké otázky, pýtaj sa. (Prípadne, ak by sa ti veľmi chcelo, práve prebieha organizácia takého menšieho stretko pre birdzákov z matfyzu - @mkamka , to platí aj pre teba )
Aj na stretko, ono je určené aj pre birdzákov, ktorí by matfyzákmi ešte len možno chceli byť..
tak aký odbor z matfyzu by si nám poradila, keďže tú školu tak dobre poznáš (a z tvojich blogov som pochopila, že s ňou nie si spokojná)?